Jag vet inte ens vars jag ska börja..

Som sagt, jag vet inte hur jag ska börja.. Hur återberättar man typ konstigaste kvällen i ens liv. Det var många tårar som föll igår som jag stängt inne alldeles för länge. Jag trodde helt enkelt att jag var mycket starkare än jag var. Vem försöker jag lura egentligen? En kram var allt som behövdes för att min mur skulle rasa. Hade nästan glömt bort hur det kändes att krama dej men nu blev jag påmind igen.

Helt sjukt vad mycket minnen och känslor som kom tillbaka under kvällen och då insåg jag också hur mycket jag har förträngt. Nu låter det som att jag vill ha dej tillbaka men det är inte det jag menar. Finns så mycket jag saknar bara, saker jag aldrig kommer få uppleva igen. Att det ska vara så svårt att glömma och gå vidare.. Skönt att få prata av sej iaf och få en uppfattning av vem hon är. Jag kände att hon förstod mej väldigt bra och tänkte hela tiden på hur lika vi är, inte konstigt vi föll för samma kille. ;) Trots allt som hände så hade jag väldigt kul!

There is no words for how much you have meant to me.

Uppdatering!

Idag har känts som typ världens längsta dag, kanske för att vi gick heldag och typ aldrig gör det annars och hade 3 lektioner med samma lärare. Sen blire ju inte bättre om man knappt har sovit, skyller det på en viss Sara som ringde klockan 3 och hade lite aggressionsproblem som hon tog ut på mej ;). Efter skolan så däckade jag i sängen och råkade sova bort hela eftermiddagen som vanligt. Jag som hade planerat att jag skulle plugga, städa, handla osv men får väl ta det imorn. 

Just nu känner jag mej mest less. Less på allt plugg, less på att jag måste hitta praktikplats i veckan,less på att det känns som att man aldrig har tid att träna, less på att vi har hur mycket som helst att göra med UF, less på att du aldrig hör av dej..

En bra sak är iallafall att jag är ledig i helgen och jättetaggad på fest! Sara kommer till stan också, det kan inte bli annat än bra :).

Vecka 2.

Dålig uppdatering som vanligt.. Hehe =) I veckan har det iallafall inte hänt speciellt mycket. Jag har blivit sjuk igen så det enda jag gör är att pallra mej till skolan och efter det far jag hem och däckar i sängen. Jag som var så himla taggad på att börja träna, men icket! Igår var jag och kollade på när Ida och Anki tränade eller vi snackade väl mest, hehe.  Vi vågade oss iallafall upp på övervåningen där dom fria vikterna är eftersom det knappt var nått folk. Vi körde lite bänkpress men det gick sådär, återkommer när jag tar stången. ;) Men nästa vecka ska jag ta tag i träningen igen så jag är jättetaggad.

I helgen ska jag på stan med Sara och Alexander och vi ska shoppaaa! Eller jag är väldigt shoppingsugen iaf. Sen ska jag och Sara se "Snabba cash" på bio, den verkar jättebra faktiskt. Efter bion ska jag hem till Flarken en sväng men far tillbaks till stan på söndagkväll. Fredagkväll är fortfarande oplanerad men får hoppas på att det dyker upp nått trevligt.


You'd better watch out, 'cause I like you.

Hej! Känner att jag har varit lite väl o-aktiv på bloggen nu, kan bero på att det inte hänt alltför mycket spännande. Menmen, julen var väl som vanligt typ, mysig fast tråkig. Nyår var planerad och klar, skulle bli middag och fest i Röbäck men såklart så får jag halsfluss och får ligga själv i lägenheten hela kvällen, det var inte jättekul kanske. Så jag äter pencillin nu=inget festande för mej den kommande helgen heller. Jobbar ändå på Konsum fredagkväll och har jour på Frasses hela helgen så jag ska roa mej där istället. =)

Har även insett att skolan börjar imorgon och jag har som vanligt knappt märkt att lovet började, fattar aldrig vars tiden tar vägen. Sista terminen också, ska ta vara på den. =)

Ska även tillägga att 2009 var lätt det bästa året i mitt liv, har haft så jäkla kul och träffat så många nya människor. 2010 har alla förutsättningar att bli lika bra eller ännu bättre. Det kommer vara året jag tar studenten, tar körkort (förhoppningsvis!), reser, jobbar, festar och lever livet! ;D


Sara bjuder på den! ;)

RSS 2.0