Så lite tid, så mycket jag vill göra.


Humor

Såg detta på Alex Schulmans blogg, vet inte om det är jag som har dålig humor men.. Hahaha dog typ, stackars barn.


,

Har sån jäkla överskottsenergi fastän klockan är över 12, nästan så man borde funderar på att fara ut och springa. Eller så kanske man skulle baka något? Vore ju även en idé att börja flyttpacka på riktigt nu, hehe. Inget bra det här med att sova på eftermiddagen, tur att man är ledig imorgon!


Åh, sommar.


Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor.

Även fast jag jobbade den här helgen (ovanligt va?) så hann jag med lite annat också. På fredagen blev det häng hos Kicki och Fredrik med lite folk och likaså på lördagen. Sara kom även till stan och vi for till Corona för att se Veronica Maggio. Trångt och jävligt men hon var bra!




What a day

Har fått mina nycklar till nya lägenheten, sprungit runt på stan och gjort ärenden och även spelat min första fotbollsmatch på fyra år. Så jäkla roligt, att jag fick sätta första målet gjorde inte saken sämre heller! Känner på mig att den här sommaren kommer bli riktigt, riktigt bra. :)


Road trip

Herregud, vilken dag. Vill bara lägga mig ner och dö. Gillar mitt jobb men denna dagen har innehållit allt och lite till.

För att byta ämne kan jag tala om att Ikea var riktigt najs igår och jag blev många tusenlappar fattigare. Och som vanligt har man aldrig tråkigt i Saras sällskap. Vårat vandrarhem var även i en klass för sig, tur att man kan skratta åt misären nu i efterhand istället för att gråta som jag ville när vi var där, haha.







IKEA

Ikväll drar jag och Sara till Sundsvall och sover på ett vandrarhem för att imorgon gå på Ikea och Birsta. Inköpslistan är lååång och jag är taggad!


14 maj

Blev en trevlig utgång igår. Sällskapet gör allt. Resten av helgen spenderas i Flarken med Eurovision song contest ikväll (kasst, jag vet) och att se Nysätras match imorgon som höjdpunkter.


Gött mos

Gissa vad? Jag har fått en lägenhet! Ska skriva kontrakt imorgon och förhoppningsvis blir det inflyttning inom några veckor. Den är verkligen perfekt och jag är så jäkla glad. Nu blir äntligen jag och Saras IKEA-resa av också som vi har planerat i typ 2 år, haha.

Annars har dagen flytit på bra, blev bjuden på lunch av mamma på Café Victoria, har varit ute och gått och sedan hängt på stan och ätit på Frasses med Annicka, Jenny och Linnéa. Gött!


Kul dag

Kul att jag vaknar typ klockan 8 av att dom borrar och håller på i mer än en timme. Kul att detta är min enda lediga dag den här veckan och jag inser att jag är dyngförkyld och att det knappast blev bättre av att jag var ute och sprang igårkväll. Kul att jag har en massa måsten som jag måste ta itu med idag, typ städa lägenheten och göra några ärenden på stan. Kul att jag jobbar 6 dagar framöver inklusive hela helgen.

Men jag är inte den som klagar inte. ;)


Kul att det typ är du som har smittat mig Sara (som vanligt)...


Valborg

I helgen har jag: chillat hemma med familjen, irrat runt med Annicka i Robban, hälsat på Alexander i hans "nya" lägenhet, grillat hemma hos mig med Annicka och Sara, varit på fest mitt ute i skogen med en massa känt folk, sett Nysätra förlora mot Mariehem med Jenny och Linnèa och frusit rumporna av oss. Bra helg!

Men nu är det ny vecka, ny månad och jag har även ett nytt schema på jobbet. Jobbar nästan inga kvällar längre och har även fått mer tid vilket känns mycket bra!





RSS 2.0