29 november

Sitter och lyssnar på en spellista med massa gamla 90-talshits på Spotify, det är verkligen nostalgi på hög nivå. Skillnaden är väl att jag nuförtiden faktiskt förstår vad dom sjunger haha! Nu tänkte jag se kvällens program som jag missat eftersom jag har jobbat ikväll, alltså Paradise hotel, Ung och bortskämd, Pensionärsjävlar och "Vad hände sen"-programmet för Ensam mamma söker. Får se hur många jag hinner med innan jag somnar!


Första advent

Jäklar vad kallt det är idag, är för tillfället 19 härliga minusgrader. Känns nästan skönt att jag jobbade idag så jag slapp känna mig tvungen att ränna runt på någon skyltsöndag och frysa.

Enligt traditionen så är det idag man ska börja julpynta, tror faktiskt jag ska skaffa mig en julstjärna eller liknande i veckan så jag åtminstone får lite julstämning i lägenheten!


Bra Lördag!

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen på Five, vissa krogenkvällar är sjukt roliga och vissa inte och gårdagen hamnar i den senare kategorin. Beror nog främst på att jag inte kände mig särskilt taggad på att gå ut efter att ha jobbat och sen behöva stressa och göra sig i ordning och inte hinna förfesta innan heller. Men saker och ting blir ju såklart vad man gör det till, kvällen hade ju trots allt sina ljusa stunder.

Idag har varit en väldigt bra dag. Jag och Amanda började med att ta bussen ut till Media Markt och jag införskaffade mig en locktång och en ny digitalkamera. Har inte hunnit testa grejerna ännu men dom ser lovande ut. Tillbaks i stan igen så blev det käk på Max och sedan gick vi för att se den mycket efterlängtade Harry Potter-filmen! Jag blev inte det minsta besviken, den var väldigt välgjord och framförallt spännande.



Fredag!

Håller för tillfället på att städa lägenheten, ikväll blir det jobb och sedan Five!


 

 


I min mobil


16 år gammal och sommarjobbade på ett äldreboende. (Därav gubben i bakgrunden.)


Jag och Sara spelandes "Kråkan" på UG någon gång under högstadiet


En Amanda år 2006


Påsk i stugan 2007. Behöver jag ens säga att att vi fick den brillianta idén att hoppa mellan isflaken och inte kom därifrån helt torra?


Anthon kände inget hopp på kemilektionen..


Sara på syslöjden :)


Amanda och bäverträdet


Delar upp det kvarvarande godiset efter alla discon vi anordnade i 9:an


En UG-kväll


24 november

Började dagen med att tvätta, diska och städa lite för att sedan möta upp Annicka och äta på Nacho bar. Var helt okej där! Sen gick vi en sväng på stan innan vi gick ner till bion och satt där och hängde. När Annicka for hem så tog jag bussen till Coop Forum för att handla och sedan blev det en promenad hem. Känns som att jag har hunnit göra lite mer idag än igår när jag sov till halv 2 och sedan började jobba klockan 4..

Eftersom min kamera har bestämt sig för att ge upp så blir det mobilbilder;



En dag på stan med dom bästa

Har haft en minst sagt rolig och intressant dag. Det blev inte många julklappar köpta men en del annat och vi lyckades även få Alexander att shoppa loss, inte ofta det händer. Jag och Sara skämde även ut oss rejält på två av stadens restauranger så där lär det inte bli något återbesök.. Som pricken över i:et så körde bussen fast två gånger på vägen hem och visade sig sedan vara sönder så vi fick vänta en timme på en ny buss, tur att Alexander utgjorde ett bra sällskap!

För att förklara lite av det komiska så lånar jag fritt från Saras blogg:

21 november

För att sammanfatta helgen lite: Jobb fredag-, lördag- och söndagkväll, väldigt lyckad utgång på Five i fredags och lunch på Subway med Anki dagen efter. Det var min helg det. Imorgon ska jag till Skellefteå med Sara och Alexander. Vi ska gå en sväng på stan och förhoppningsvis lyckas börja med julklappsinköpen!


Hur bra är han inte?


Åh.




Harry Potter och dödsrelikerna

Jag upptäckte att den första delen av den sjunde Harry Potter-filmen har premiär i veckan. Dom filmerna gör en verkligen aldrig besviken, tycker alla är jättebra och väldigt mäktiga att se på bio. På ett sätt känns det som att man växt upp med dom filmerna (och delvis böckerna) eftersom det var hela 9 år sen den första filmen kom och sen har man hela tiden gått och väntat på nästa. Som vanligt så blir det bara mer och mer spännande för varje film så längtar verkligen tills jag ska se den här på bio, när det nu blir. Någon som är sugen?


14 november

Gårkvällen blev väl inte riktigt som tänkt, kan sammanfatta det med att ni som inte var där inte missade något heller. Blev tidig hemgång och som pricken över i:et så upptäckte jag att bussarna hade slutat gå efter att ha suttit och väntat en kvart och såklart lyckas jag gå vilse på min vandring hem också. Måste säga att jag känner mig "mättad" på krogen för ett bra tag framöver.. Kvällen slutade dock inte där som tur var utan fick påhälsning av Timo och Niklas som bjöd på trevligt sällskap. Det bjöds bland annat på skönsång till gamla 90-talshits och roliga fyllehistorier så min kväll blev inte helt misslyckad ändå!



Corona tonight!



11 november

Som ni kanske har märkt så har jag varit ledig hela veckan vilket har varit väldigt skönt men imorgon är det dags för jobb igen, jobbar även några timmar på Lördag. På lördagkväll blir det utgång och jag hoppas även att det händer nått kul på fredagkväll. Måste ju passa på när jag har en nästan ledig helg eftersom det inte inträffar särskilt ofta!



10 november

Jag hade det väldans trevligt igår med Sara och Alexander. Vi åt pizza på Mallorca, såg film hos Alexander (jag somnade dock) sen följde Sara med till mig och såg Paradise hotel. Idag har jag bland annat varit ute och kört bil i mörker och nästintill snöstorm för första gången. Det är ju inte alltför trevligt att köra när man bara ser 2 meter framför sig, höll även på att köra fast vid våran nerfart och tydigen missade jag att det stod 2 älgar vid vägen som Amanda såg, haha.

8 november

Vaknade utvilad före 8 imorse efter 12 (!) timmars sömn, inte ofta det händer. Dagen har jag ägnat åt att göra saker som jag har skjutit fram väldigt länge så som: ringa samtal, posta en grej, skriva några mail osv. Har även varit ute och gått i en timme, höll dock på att frysa ihjäl. Såg att det var både Paradise hotel, Böda camping och Pensionärsjävlar på tv så kvällen är räddad! Imorgon ska jag hem till Flarken och hänga med dom här snyggingarna:



5 november

Jobb ikväll, jobb imorgon och jobb på Söndag.. Äh, får tagga nästa helg istället!


A-a-amanda

Sitter hemma med Amanda nu och har nyss ätit nudlar. Vi tänkte gå på Coop Forum och storhandla snart. Filmen var iallafall väldigt bra även fast det inte hände så mycket utan var mest dialoger. Men den var bra ändå!


1 november

Idag ska jag på stan med Amanda och sen ska vi på bio och se "The social network". Den handlar om han som skapade Facebook, jag tycker den verkar riktigt bra!


RSS 2.0