Feest

Förfest hos mig igår och sedan Five. Blev tidig hemgång för min del eftersom jag jobbade idag men hade iallafall jättetrevligt!





ba fint





15 augusti

Jobbade som sagt hela helgen och även idag. Malin hade en jättetrevlig utflyttningsfest i lördags, hemmafester slår krogen tio gånger om oftast har jag insett. Det enda tråkiga var väl att någon valde att ta ut sina aggressionsproblem på min cykel... Lite drygt att behöva gå överallt nu så får väl försöka fixa detta.

Annars händer det inte så himla mycket, livet suger rätt mycket förtillfället. Faktiskt.



11 augusti

Jobbade kortdag igår och var ledig idag, riktigt skönt. Igår flängde jag runt stan med Annicka, hann med lite Coop, Ica Maxi, Frasses, Godishuset innan vi for och såg Nysätras match på kvällen. Idag har jag gått på stan med Amanda vilket var väldigt trevligt och vi gjorde en del fynd faktiskt. Annars så har jag haft fotbollsträning ikväll och imorgon påbörjar jag min jobbarhelg deluxe, yey..


7 augusti

Ogillar att helgerna går så himla fort, denna var då en väldigt bra en. Gårdagens utgång var den roligaste på riktigt länge! Annars har jag hängt några timmar på Nolia idag, blev inga direkta inköp gjorda men det var trevligt ändå.


Helg!

Imorgon efter jobbet hade jag tänkt fara hem eftersom det är "Allsång i Flarken", tror det kan bli riktigt roligt. På Lördag blir det att se fotboll och sedan utgång på kvällen. Söndag får vi se vad som händer, Nolia kanske? Känns som att det kan bli en bra helg det här!



Hahaha..


RSS 2.0