Helgen

Tänkte att jag kunde dra lite om helgen som var, himla bra var den! I fredags efter jobbet, eller ja typ åtta så for jag till Marcus i laget så satt vi där och drack litegrann och snackade ett gäng. Spontant och bra! Vart upphämtad av Erik och vi hann väl se ungefär en halv film innan vi däckade.
 
På lördagen så hade mormor sitt kalas som jag tyvärr inte hann vara så länge på men det var trevligt att träffa släkten som jag ser alltför sällan numera. Började sedan fara mot Skellefteå, hämtade upp Sara halvvägs och begav oss till matchen. Inte så mycket att kommentera där, vi kan väl säga att Saik hade en dålig dag eller nått.. Styrde ihop tacomiddag efter det, Björn joinade också och där vart vi sittande till sent eftersom det var himla trevligt men vi tog oss till Allstar till slut. Vart inte en jättelång visit utan vi bestämde oss för att promenixa hem innan två-snåret.
 
Hängde på låset på Big smajl för lite bakiskäk (dock bara Sara som var bakis *skadeglädje*), efter att vi alla somnat en stund till så hängde vi i Björns lägenhet som han och Sara höll på att flyttstäda ur medan jag och Erik såg tv och begrundade spektaklet, haha. 
 
Puss!

Lite från senaste veckan

Cupcakes-bakning med Linnéa
 
En fredagkväll spenderad på kära Coopet
 
Apotekarnes julmust -  som jag längtat!
 
Modevisning i Bakfickan
 
Lyxlunch med syster
 
Lördags
 
Man ba; fin keps eller nått
 
Tomatsoppa till middag idag, ahh!

You want me down on earth, but i am up in space

Fort går det och så har man inte uppdaterat på en vecka hehe. För att sammanfatta lite så har jag bland annat spelat säsongens första innebandymatch, 5-1 vann vi med och jag var nära på att näta men det ville sig inte riktigt men det blev en assist iallafall. Segern firade vi sedan på Subway, skön tisdagkväll kan jag lova! I lördags var det tänkt att jag och Linnéa skulle förfesta på Teg för att sedan gå ut på Corona men slutade med att vi gick på fest hos min granne och satt där och snicksnackade, trevligt det med!
 
Idag har jag spenderat förmiddagen på sjukhuset där jag gjort dom vanliga astmatesterna, träffat min läkare osv. Hann pussa på Erik en snabbis också som var på sjukhuset och jobbade. For sedan ned på stan en sväng och gick i lite affärer, var förbi systemet och så.
 
Helgens planer är såhär långt att fira mormors 94-årsdag på Lördag med en massa släkt för att sedan fara till Skeå och se lite hockey med Sara och Erik. Blir troligtvis en utgång på det också!
'

I choose to be happy

Idag började jag dagen med cykelturen from hell, regn, blåst och kyla var bara förnamnet. Kom fram till Coop Nords huvudkontor till slut där frukt och grönt-kursen höll hus. Riktigt intressant och trevligt var det, kul att träffa folk från andra butiker också. Man fick med sig lite hem också!
 
 
Nu: Innebandy!

When you hold me, I’m alive. We’re like diamonds in the sky.

Gårdagen spenderades som sagt i Skellefteå och det var riktigt trevligt. Det blev lunch på Dallas, en del shopping, häng hos Sara och sen gjorde vi pannkakor som blev en liten historia i sig, haha. OBS! Dom blev ändå goda.

15 oktober

Sitter på bussen till Skellefteå för tillfället, planen för dagen är att hänga med Sara och gå på stan. Tur i oturen att man fick lön idag också för jag är riktigt shoppingsugen!


And all that counts is here and now

Var ledig igår så for hem till Flarken direkt efter jag slutat i måndags. Har mest vart ute och promenerat i regnet eller hjälpt mamma och pappa att packa (alltså förklarat vad man kan ha på sig och vad man inte tar på sig..) till deras oslotripp som dom är på resten av veckan. Idag har jag jobbat och det gick bara bra. Alltid lite nervöst när ordinarie frukt och grönt-ansvarig är borta och jag måste lägga fruktordern till helgen, mycket som inte får bli fel liksom. Kändes som att vi var hur många som helst som jobbade idag och det är alltid kul. Nu inväntar jag bara Erik så ska vi fara och storhandla på Coop!
 

Levande legend

Jag och pappa satt och kollade på Västerbottensnytt igårkväll när det plötsligt dök upp ett reportage filmat hos farmor som handlar om hennes man Wille. Himla fint var det!
 

You spend your life waiting for a moment that just don't come. Well don't waste your time waiting

Lite från helgen bara!

Kanelbullens dag


Natten är vacker, du är som natten. Och jag är en vinnare igen.

Har avverkat fem jobbdagar nu och är ledig imorgon vilket känns obeskrivligt skönt. Morgondagens planer är att göra lite ärenden på stan, fara och klippa mig (behövs hehe), hänga med Linnéa, tvätta osv. Nu hade jag tänkt cykla till Erik, snylta på hans tv och se Bonde söker fru och Efterlyst. Bra onsdagstradition!
 

Don’t you worry, don’t you worry child. See heaven’s got a plan for you.

Men tja! Har egentligen inget särskilt att säga, helgen har bestått av jobb och lite annat mys. Spenderade många timmar på stan i fredags med Annicka, längesen sist! Bakade kakor med Linnéa i lördags och catchade up lite vad som hänt under veckan, sett massa film med Erik och ätit hemmagjord glass. Typ så har det sett ut och jag klagar inte!
 

RSS 2.0