"Nyår like there's no tomorrow"

Är i full färd med att tvätta, diska, fixa mig, äta och vara social på telefonen. Ja, typ allt samtidigt. Börjar faktiskt bli riktigt taggad inför ikväll vilket jag inte varit förrän idag. Kanske för att nyår inte riktigt är min grej? Nyår ´08 var jag fullare än jag någonsin varit och gjorde bort mig mer än lovligt och nyår ´09 låg jag hemma med halsfluss och typ 100 graders feber, inte vidare lyckat någon av dom. Men i år, då jävlar!

Ska om några timmar börja dra mig mot Röbäck för lite förfestande och sedan blir det Ålidhem för hela slanten. Gott nytt år förresten!



Bara för att jag tyckte den var festlig.


29 december

Var på stan idag, fyndade inget på rean men det blev en hel del annat så som slalomjacka + täckbyxor, tröja från Monki, minneskort till kameran, laddningssladd till datorn och såklart en del andra mindre viktiga saker. Såklart så åt vi på Max och sedan fika på Café Station kort därefter. Det är sådana här dagar man ska skippa att kolla kontoutdraget.. Haha!

Lägger ut lite orelevanta bilder för att göra inlägget mer intressant:





Borgafjäll ´09


Annandagsfest


Förfest hos Angelica + utgång på TC!


Julafton

Så var ännu en julafton till ända, denna har dock skilt sig från mina tidigare eftersom jag har jobbat idag men det var nästan bara roligt! Efter jobbet så åkte jag hem till Flarken och har där ätit julmat, sett på Svensson svensson och fått en och en annan julklapp.


Merry Christmas!

Från oss alla till er alla - En riktigt god jul!


November någongång




Dan före dan före dopparedan

Mycket jobb på sista tiden och lite ork till annat. Idag var jag dock ledig och mötte upp Annicka på stan, vi åt både på Max och sedan fika efter en kort runda i affärer. Jättetrevligt var det!


Lite babbel bara.

Har ni tänkt på hur fort det senaste halvåret har gått? Det känns som att det nyss var sommar och nu är det alldeles snart jul. Om det kommande halvåret går lika fort så är det inte länge kvar tills solen tittar fram igen. *Försöker vara positiv*. Om 2 månader fyller jag dessutom 20 och uppnår därmed ännu en milstolpe i livet. Det är inte utan att bli lite sentimental över att lämna tonåren, då kan man liksom inte längre skylla på att man är liten och inte vet bättre. När man är 20 är man liksom vuxen och det har jag alltid tyckt även fast jag har svårt att se mig själv som det. Jag har även alltid trott att det är när man är tjugoårsåldern som man har "The time of your life". Så det är alltså det jag har nu, den bästa tiden i mitt liv.

Jag har gått ut skolan, har jobb och körkort, egen lägenhet och ingen pojkvän eller annan familj att ta hänsyn till så på sätt och vis har jag bara mig själv att bry mig om och skulle kunna göra i princip vad jag vill. Jag skulle kunna flytta vart som helst, ta över världen eller bara göra något annat som faller mig in. Men jag är inte en person som bara gör saker, jag är en person som tänker mycket, och sedan tänker en gång extra och kommer fram till att jag är för feg. Synd.

Slutbabblat nu, ska inte sväva ut allt för mycket i tankarna.


Stan

Har varit några timmar på stan idag, mycket folk var det men jag blev iallafall klar med julklapparna. Känns skönt! Lagade sedan pannkakor till middag, känns som en bra uppladdning innan jag far och tränar hehe.


15 december

Klockan 01.41 och Matilda har tråkigt.




Luleåtripp

Var himla roligt igår faktiskt! Att börja dagen med att åka buss 2,5 timme var väl kanske ingen höjdare men bilresan var kul, även fast den innehöll en del nära döden-upplevelser haha! Efter att ha lämnat av Sofia och Malin på flyget for jag och Sara in till Luleå för att "göra stan". Ser fram emot när jag och Sara ska resa tillsammans, vi hade nämligen problem med att hitta till centrum...

Nu ska jag strax sova och tagga mitt 11-22.15-pass imorgon..!





9 december

Imorgon blir det uppstigning klockan 7 för att ta bussen till Skellefteå. Ska på en liten roadtrip till Luleå för att lämna av två av Saras vänner på flyget. Önskar det var jag som skulle till Egypten en vecka... Vet inte om vi stannar så länge i Luleå men det blir att se Idol-finalen på kvällen iallafall. Sover hos Sara och sedan tillbaks till Umeå för att jobba resten av helgen.



Lista

Som så många andra där ute i bloggvärlden så hade jag tänkt ge mig på att göra den här listan. Största anledningen till varför jag gör den är att det är så himla kul att gå tillbaks och läsa det man skrivit och det här tror jag kan vara riktigt kul att läsa om några år. 

1.        Om mig
2.        Min första kärlek
3.        Mina föräldrar
4.        Vad är kärlek?
5.        Det här åt jag i dag
6.        Min dag
7.        Min bästa vän
8.        Ett ögonblick
9.        Min tro
10.     Det här hade jag på mig i dag
11.     Mina syskon
12.     I min handväska
13.     Den här veckan
14.     Vad hade jag på mig i dag?
15.     Mina drömmar
16.     Min första kyss
17.     Mitt favoritminne
18.     Min favoritfödelsedag
19.     Detta ångrar jag
20.     Den här månaden
21.     Ett annat ögonblick
22.     Det här upprör mig
23.     Det här får mig att må bättre
24.     Det här får mig att gråta
25.     En första
26.     Mina rädslor
27.     Min favoritplats
28.     Det här saknar jag
29.     Mina ambitioner
30.     Ett sista ögonblick


7 december

Familjen Jonört har nu, efter 10 års tjat, äntligen köpt sig en skoter. Än så länge har vi bara kört runt på gården men jag hoppas att den blir flitigt använd i vinter. Vi tolkade även efter fyrhjulingen idag vilket resulterade i snö typ överallt. Men kul äre!



Lite vinterbilder sådär






4 december

Idag har jag och mamma varit en sväng på Coop, Jysk, Rusta osv. Annars har jag inte gjort så mycket idag, lagat god mat och ätit Ben och jerrys framför "Så mycket bättre" typ. Di Leva är ju för skön alltså!

Och Annicka, nu har jag äntligen införskaffat en vanlig madrass så nu blir det inget mer kämpande med att pumpa upp luftmadrassen efter sena krogenkvällar haha!


I ett iskallt IKEA-land





RSS 2.0