<3

bästast och sötast i världen!

onsdag idag då.

nu känner jag att jag måste uppdatera efter kix lilla damp. (a)
har faktiskt inte haft tid att blogga eftersom jag har cirka 2365 inlämningsuppgifter och prov nu på slutet, men vi härdar, snart lov ju :) sjuuuukt taggad är jag iaf.

helgen som var sög iaf. först jobb på konsum fredag och sen frasses, lördag och söndag och däremellan ett sugigt kulturnatta. det var rätt så tråkigt på stan men lite roligare i röbäck iaf, vi borde nog hålla oss där! ;p kul att sara&alexander kom även fast dom inte såg alltför roade ut, sara fick ju iaf höra blaaack velvet så då slipper jag höra hon gå och sjunga den nå mer. :)

det lätt roligaste på hela kvällen var när sara skulle skjutsa mej, johan, kix och alexander. den tjejen borde verkligen inte ha körkort, satt iaf och asgarva hela vägen till röbäck åt hennes tabbar, hon kallas ju tabbsara av en anledning! ;)

jag har iaf lite panik över allt som händer i sommar. blire peace&love, storsjöyran eller vad händer? kan nån planera nån endaste gång, eller det är kanske bara jag som planerar allt 2 månader i förväg.. (a) men nått måste vi ju fara på :)

hittade en finfin bild på sara när hon ser ut som en svamp.
Life ain´t easy if you look like a schwaaaump. dudumdumdum. ;D
(juste är ju söt-dea som är svampen)  



hejdåååå, nu måste jag fortsätta plugga. :(


jadu..

nu tänkte jag då uppdatera min blogg, bara för att alla tjatar! ;)
hmm. i veckan har det väl inte hänt så speciellt mkt, har typ vart på stan varje dag med ida och kix mfl, pluggat, vart med johan osvosv. hade körlektion i torsdags och jag måste säga att det går bättre och bättre, haha. tillochmed lärarn verkar tycka att jag gör framsteg.. ;p

igårkväll så var vi hos dea och såg hockey, tyvärr så förlorade ju sverige men d var trevligt ändå =) alla var på bra humör (tillochmed alex ;)) och var allmänt trevliga. det roligaste var ändå johans majskroks figur som nu står i deas föräldrars fönster, undrar vad dom tyckte om den..? haha jag tyckte den va fin iaf. :)
idag har jag jobbat på frasses hela dagen, mkt folk som vanligt=drygt. men jobbade med trevligt folk så man stod ut iaf. sen gick jag och linda på coop och köpte galgar till min garderob så nu behöver den inte svämma över längre. och nej johan, det beror inte på att jag har för mkt kläder.. :) haha btw, johan vill inte gå in på monki för att "det luktar äckligt där", mm bra ursäkt, vet att han älskar att gå i klädaffärer med mej :D


naaaw asså. en bild på ida och erik som nykära. :D

nu tänkte jag vara duktig och göra klart min svenskauppgift. (som egentligen skulle vara inlämnad 30 september -08, hehe) men bättre sent än aldrig! sen ska jag sova så jag orkar vara trevlig mot alla kunder på frasses imorrn.

jaa. och om ni vill se hur "göllig" jag är i min frassesoutfit= (påskkärringmössa osv) så kan ni ju alltid komma förbi på ett megaskrov eller nått! ;D

obs! hoppas ni som är på studentskivan inte har alltför trevligt utan mej! :(

helluhellu!

nu sitter jag på skolan och har psykologi. vi har tydligen fått en fet uppsats till vi ska skriva, kuuuul :( fast jag sitter och chillar med idahoe och linnepinn ist, mkt roligare.
igår fyllde då johan år så nu är han lika stor som oss andra, haha. glömde ge hans present men den är ändå bäst, visst idaa och kix? ;) hahah värsta kul igår hos johan när vi såg filmer när han var liten, såå himla söt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0