How you ever gonna know if you never even try

Har vart ledig idag vilket var skönt efter fem arbetsdagar inklusive en jobbhelg. Jag och Amanda var förbi mormor och fikade och Amanda intervjuade även mormor till en skoluppgift. Var riktigt intressant att höra på och det slog mig hur mycket hon har fått kämpa här i livet, något att se upp till helt klart. 
 
Annars så har jag bara stekt lite burgare till middag och inväntar innebandyträning!
 

If you love it like I love it, and you feel what I feel inside.


I don't wanna fall unless I'm falling for you

Här har det bakats bullar hela kvällen! Jag och Linnéa fick ihop hela hundra stycken, riktigt roligt och mysigt att baka såhär. Har jobbarhelg så har vart lugna puckar hela helgen, inte mig emot faktiskt. Näe, om man skulle ta och sova kanske!
 

Out of the dark and into the sun, you cannot change what we have become. We are the kids with the hungry hearts.

Ledig tisdag och har bockat av massa måsten såsom tvätt, betalat räkningar och städat. Linnéa var förbi och lagade middag och sen bakade vi en kladdkaka på det också, trevligt! Hade även första innebandyträningen för säsongen ikväll, har väntat såå på att det ska dra igång igen och ljusa upp vardagen. Träningsvärken lär dock inte vara nådig imorgon hehe.. 


Helgen som var

Har haft en riktigt grym helg, vilket det har varit många av på sistone. Gillart! I fredags blev det chill och film (för er som inte sett 21 jump street, gör det!) var också på Max lagom i tid till alla krogenbesökare droppade in vilket är en upplevelse i sig när man själv är nykter.
 
Igår kom Sara till stan, blev middag på Subway och sedan förfest hos Niklas i laget. Utgång på Rex vilket var lite sisådär, efter det en sväng på stan där vi fick för oss att lura folk att vi hade nollning och hade i uppgift att ta bilder med folk och det var förvånansvärt många som ställde upp faktiskt! Blev en snabbvisit på O'learys också innan fyllekäk på Max (måste vara typ deras bästa kund på sistone). Sällskapet gjorde helt klart kvällen!
 
 

We live for the weekends we'll never remember

Jobbade 12-22.15 igår och cyklade sedan hem och fixade mig fort som attan innan jag drog på förfest hos Christina och Fredrik. Blev sedan utgång på Allstar där man som vanligt träffade på massa kända ansikten och hade riktigt, riktigt roligt! Hängde sedan på något vandrarhem av oklar anledning innan kvällen avslutades på Max. Värt!
 
Idag har jag mått bättre än jag förtjänat och vart ute och gått i 1,5 timme. Linnéa kommer förbi på middag lite senare och sen hade vi tänkt hitta oss nån förfest innan ännu en utgång. Känner att jag är lite inne i en festperiod där tvådagars börjar bli en vana men man lever bara en gång har jag hört!
 

3 september

Har spenderat min lediga Måndag med att göra absolut ingenting, behövligt efter den stressigaste jobbhelgen på länge. Tog mig ut på en 1,5 timmes promenad ikväll också vilket var jäkligt skönt!
 
Annars var ju planen att gå ut på nyöppnade Lokal i helgen men som vanligt när det gäller laget så inser vi hur trevligt vi har det på förfesten och kommer oss därför aldrig ut. Blev kortspel, NHL och allsång till svenska klassiker istället. Hade så kul att det kändes värt att jobba med huvudvärk hela söndagen. Guld.
 

RSS 2.0