Egypten


Först hajar och nu det här, fan om dom inte lugnar ner sig innan vi ska dit!


Sjukling

Har gått och blivit magsjuk, fy fan säger jag bara. Sara är såklart väldigt skadeglad eftersom det typ är hon som har smittat mig och hon har just blivit frisk. Bajssara.

Tänkte bara att ni gärna får tycka lite synd om mig, för det gör jag.

Helgen

Igår: Jobb, spontanutgång med Sara på Corona; missad buss- taxi till Max- efterfest på Hotell Dragonen. Allt som allt- mycket trevlig kväll!
Idag: Hjalmars 1-årskalas.
Nu: Jobb!





21 januari

Har idag varit och vaccinerat mig inför egyptenresan och efter det gick jag en runda på stan för att sedan fara på USM och bättra på min redan befintliga träningsvärk. Kvällen har ägnats åt att göra ingenting och lär fortsätta i samma anda. Vet inte varför jag skriver sånna här "hej, det här har jag gjort idag inlägg" när jag tycker det är ointressant att läsa andras.




You never were and you never will be mine.

19 januari

Så, vad har Matilda gjort idag kanske ni undrar? Det gör ni säkert inte men eftersom jag inte har något annat att skriva om så berättar jag det ändå. Jag har bland annat varit på ett step muskel-pass, eftersom jag knappt tränat den senaste månaden så ville jag typ lägga mig ner och dö efter 10 minuter men jag överlevde faktiskt och känslan efteråt är ju oslagbar. Sedan har jag även hunnit med att ta en långpromenad i det fina vädret (lät som en pensionär nu), tvättat, ätit tacos som var kvar från gårdagen, lagat pannkakor och sett på tv. Som vanligt har jag tänkt börja på en massa projekt, t ex som att städa lägenheten men har istället resonerat så att "det man inte hinner idag kan man göra imorgon." Typ.


En liten video bara

Tycker den här videon är lite rolig. Den är från när vi var på Teneriffa förra våren och Lukas kör alltså runt med mormors elmoped. Förlåt för min smurfröst och mitt fula fniss, hoppas det inte låter lika illa irl haha! Sköna minnen hur som helst.


Oh no!

Såg idag att dessa tuggummin var utgående ur sortimentet så jag lär ju bli så illa tvungen att köpa på mig ett lager så jag har för resten av min livstid. Mina favvisar ju!


Ålderskris

Jag håller på att få en smärre ålderskris av att jobba på Konsum eftersom alla verkar ta för givet att jag är äldre än jag är. Har under bara dom senaste veckorna fått kommentarer som:

"Har du egen familj och så eller?"
"Jag förstår att du har egna barn" Sa en kvinna som tyckte jag hade god hand om hennes unge.
"Hur många år sen var det du tog studenten?"
"Hur gammal är du? 22?"

Och det värsta, idag var det en man som jag skulle tippa är ca. 50 år (han snackar jämt om sina barnbarn..) som ville bjuda ut mig på fika. Jag sa då att jag inte hade tid och när han frågade när jag var ledig nästa gång sa jag att jag inte visste. Haha, bra där Matilda...


Sharm El Sheikh

Idag så bokade jag och Sara en resa till Egypten! 15-22 Mars blir vi borta och det ska bli så jäkla skönt! Vi har planerat in en 2-dagarsresa till Kairo och hade även tänkt hinna med lite snorkling, kamelridning, fest, shopping och ett besök på "The Old market". Om jag är taggad? Jaa!


Highlights

Bjuder på en hel hög med bilder i någorlunda kronologisk ordning från det gångna året. Enjoy!





























Nyårsresumé

Det har gått några dagar in på det nya året nu och som så många andra hade jag tänkt göra någon slags resumé av 2010. Har även avlagt några löften för detta året, eller löften och löften, mål tror jag snarare att jag väljer att kalla dom.

Detta skrev jag alltså i början av 2010 och glädjande nog verkar jag ha prickat av dom flesta punkterna från min lista.

  • Studenten - Check! Helt okej betyg fick jag också.
  • Körkort - Den 17 juni var jag världens lyckligaste, så japp, det klarade jag!
  • Rest - Besökte faktiskt både Paris och Teneriffa, himla roligt och lärorikt båda två.
  • Jobbat - Om jag har. Känner mig väldigt lyckligt lottad som har ett jobb att gå till varje dag som jag för det mesta trivs väldigt bra med.
  • Festat - Har jag gjort en hel del om jag tänker efter. Dock är det många kvällar som jag nu i efterhand tycker att jag kunde ha skippat.
  • Levt livet – Lite svår definierbart det där, men stundtals så tycker jag att jag har gjort det. Den här hösten har inte varit så mycket att hänga i granen men resten av året var väldigt, väldigt bra. Kommer ihåg att jag hade en period då jag alltid var så himla glad och förstod inte vad det berodde på men har senare insett att det är så det känns att vara lycklig.

 2011 ska jag...

  • Laga en ny maträtt varje vecka. Har redan börjat med detta!
  • Leva i nuet. Klyschigt, jag vet.
  • Ta tag i träningen igen.
  • Göra något riktigt spontant.
  • Besöka minst ett nytt land.

     


2 januari

Hade tänkt spendera dagen med att enbart slappa men blev väckt av att mamma ringde och påminde mig om att vi skulle på släktmiddag hos mormor idag. Det var riktigt trevligt även fast jag inte förstår mig på dom där äggpastejerna och buljongen som ska ätas varje år så jag höll mig mer till efterrätten hehe.

Kan berätta att nyår var helt okej. Började med några timmars häng hos Fredrik innan vi for till Ålidhem för vidare festligeter. Massa känt och okänt folk, bra stämning och allmänt trevligt!







RSS 2.0