Valborg

Fick ett städryck imorse och ägnade hela förmiddagen åt att tvätta och städa lägenheten från topp till tå, känns bra! Har varit nere på stan också och köpt mat till ikväll, träffat Kicki och Ida osv. Nu ska jag iallafall bege mig, trevlig kväll alla!


Sista april

Jobbarhelgen är över och det känns riktigt skönt. Imorgon är jag ledig, vädret ser lovande ut och det är Valborg. Kan knappast bli bättre!

Från Valborg förra året.

Lista

Tänkte att jag snor en lista från Törmä, kändes som ett bra tidsfördriv även fast jag egentligen borde sova.

Du heter: Aina Matilda Jonört. Ganska ensam om det namnet, ja.
-
Smeknamn: Har väl inget riktigt men; Mat, Mattis och Tilda har jag väl blivit kallad. Dock så har Karolina på jobbet kommit på smeknamn på alla som slutar på -is. Jag som är tobaksansvarig heter numera ciggis, haha.
-
Beroende av: Har på senare tid insett att jag är beroende av tuggummi. Har väl tuggat 1-2 om dagen sen jag gick i 7:an. Är verkligen aldrig helt utan.
-
Vad tror folk om dig: Ingen aning. Kan säkert uppfattas som blyg, flamsig, glad, dryg osv beroende på situation eller sällskap.
-
Stämmer det: I vissa fall säkert.
-
Vad får du oftast komplimanger för: Hmm? Oftast kläder, smycken eller mitt hår tror jag. Om vi talar mindre ytligt så är det väl när man får komplimanger på jobbet att man är glad och trevlig.
-
Vad säger du för att imponera på någon: Försöker väl låta smart, haha.
-
Brukar du skratta för dig själv: Nej. Är dålig på att skratta faktiskt även när jag med andra, ler lite fånigt mest.
-
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Bäste kund. Vi hoppas att din smartphone funkar bra. Undrar du över något är du alltid välkommen in till oss. Mvh Telias butik Umeå MVG"
-
Var bor du: I en alldeles lagom etta i perfekt läge mittemellan jobbet och stan.
Trivs du där: Ja, det gör jag även fast Umeå inte riktigt känns som min drömplats på jorden.
-
Äger du några Converse: Japp, fyra stycken. Dock är två totalpaj så blir attt införskaffa nya till sommaren.
-
Sprit, cider, vin eller öl: Cider skulle jag väl säga men allt utom öl går ner.
-
Brukar du bli för full: Inbillar mig att jag inte brukar det. Men jo, det händer.
Är du allergisk mot något: Skulle kunna skriva en hel uppsats här..
-
Hur svarar du i mobilen: "Hallå?" eller "Hej, det är Matildaaa." Drar liksom ut på det på slutet.
-
Antal timmar sömn inatt: Natten till idag blev det väl ca. sju men lär inte sova mer än fyra timmar inatt. Nattuggla som man är.
-
Brukar du komma i tid: Ja, det brukar jag. I viktiga sammanhang iallafall. Dock så är jag världens tidsoptimist och kan chilla i två timmar för att sen få stressa sönder sista tio minuterna.
-
När mår du bra: Har inget bra svar på den här. Finns tillfällen när allt flyter på bara och det känns som livet leker. Tror att mycket sitter i huvudet också, du kan helt enkelt bestämma dig för att det kommer bli en bra dag no matter what eller så kan du bestämma dig för att allt bara är dåligt.
När blev du fotad senast: Förra helgen?
-
Hur känner du dig nu: Helt okej med lite ångest över hur trött jag kommer vara när väckarklockan ringer imorgon.

Bloggtips!

Som den bloggnörd jag är så tänkte jag tipsa om några bloggar som jag tycker är värda att läsa. Gemensamma nämnare kan man säga är bra kvalitet på bilder, snygga kläder och allt som oftast väldigt bra texter. Bara att klicka på bilderna för att komma till bloggen!


27 april

Jobbade 10-20 idag, hade faktiskt missat att det varit soligt och fint väder idag (läste det på allas bloggar nu..) Blir lätt så om man jobbar i en bunker med ett fönster typ, haha. Ikväll blir det iallafall hemmakväll eftersom jag jobbar imorgon också.

Helt kär i denna har jag också blivit!

26 april

Rörde ihop en sjukt god sallad till middag och nu blir det innebandyträning, gillar torsdagar!

Materiell lycka

Har länge gått i tankarna om att man kanske skulle köpa en Iphone eftersom min nuvarande mobil knappt går att ladda längre. Snackade med Annicka och hon hade funderat på precis samma sak! Ska möta upp henne efter jobbet imorgon så ska vi fara och köpa varsin! Åh, så taggad.


Bra kväll!

Hade en riktigt kung kväll med laget (m. fl.) igår! Tror vi körde från 17.00-04.00 typ.. Måste bara skryta med att jag vann både pokerturneringen och pingisturneringen en gång vardera, hur bra?! Lika bra det egentligen för jag blir så jävla sur om jag förlorar, haha. Här kommer iallafall en drös osammanhängande bilder från en riktigt bra kväll!


Lagfest

Hade en jättetrevlig kväll med flickorna igår, blev förfest hos Kicki och sedan Allstar! Nu ska jag snart bege mig till en i laget för att kika på SM-finalen i innebandy och sedan blir det fest natten lång!


Innebandy

Hemma från en grymt rolig träning med järngänget! Älskar torsdagsträningarna. Borde verkligen duscha och gå och lägga mig nu eftersom jag börjar jobba redan klockan 6 imorgon. Förhoppningsvis går dagen fort för jag är så grymt taggad på den här helgen! Blir Allstar imorgon och sedan lagfest på lördag!

Hahaha..

19 april

Mötte upp Linnéa för en runda på stan och lite fika idag, mycket trevligt! Nu ska jag snart bege mig mot innebandyträning!

Hittade en del fint!

Blåbärspaj

Jag provade att baka blåbärspaj idag, tror aldrig jag har gjort det förut. Det gick bra förutom att smöret började brinna när jag micrade det.. Tydligen så är det allmän vetskap att man inte micrar det i paketet.


Action på Hemvägen

Satt här framför datorn i godan ro när det plötsligt blir ett jäääkla liv utanför mitt fönster, tittar ut och ser ett hundratal bajenfans och säkert fyrtio poliser marchera förbi. Påväg till matchen mot UFC såklart, fan vad jag hade velat vara där nu.. Funderar seriöst på att gå upp på kullen bakom Gammlia och kolla om man ser nått!


00.00


Allstar

Har varit och ätit på Allstar ikväll med laget vilket var hur trevligt som helst! Resterande drog sen vidare men inte jag eftersom att jag jobbar imorgon, sånt är livet. Lär ju inte vara sista gången vi kör lagfest direkt!

Bild från när vi var i Lycksele.

13 april

Har haft en riktigt trevlig kväll med först buffé på Ronyas och sen lite häng hos Jenny och Linnea. Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp till jobbet imorgon!


Flarken

Har som sagt varit i Flarken idag med lite släkt och grillat och sådär, mycket trevligt! Nu ska jag snart möta upp tjejerna för lite middag!

Såklart så måste Wille sitta och tälja i bilen dit och hem, haha.

Träning

Jäkla kul träning ikväll! Vi är ett sånt jäkla gött gäng nu på torsdagar. Dimman var ju dock inte nådig när man skulle ta sig dit och hem!


12 april

Har haft en bra känsla idag trots skitvädret som brukar påverka mitt humör i vanliga fall. Kan ha att göra med att vi har innebandy ikväll, att jag är ledig imorgon och imorgon kommer även lönen, woop woop! Imorn förmiddag kommer farmor och hämtar upp mig och då ska vi hem till Flarken och grilla, ser ut som att det ska bli hyfsat väder också! På kvällen far jag tillbaks till stan och äter middag med Annicka, Jenny och Linnea och far nog och hänger lite på nån förfest innan jag måste hem och sova, jobbarhelg it is!

Fick hem mitt paket från Elf idag också, kuligt!

Vinst

Yey, Dalen vann och gick därmed till final! Bra tryck på läktarna och många mål, det gillas. Nu hade jag tänkt äta lite tacos och sen sova, imorgon blir det jobb 8-17 och sedan innebandy på kvällen.


11 april

Är ledig idag och har mest bara degat hela förmiddagen. Känner att jag borde ta tag i mig själv och typ städa läggan och sen fara ner på stan eller något. Tror jag gör det. Ikväll blir det innebandy iallafall, Dalen-Pixbo semifinal 4. Skulle ju vara gött om Dalen nu tog hem det här!


9 april


5 april

Blev visst ingen innebandy ikväll.. När jag och Rebecka kom dit så var det ingen där, vi hade tydligen "påsk-ledigt".. Bra att man hör av sig! Aja, imorgon jobbar jag 7-16 och sen tar jag bussen till Flarken och stannar där över helgen. Det ryktas om att vi skulle få pizza till lunch imorgon på jobbet också, inte dåligt!


4 april

Halvkaos idag på jobbet, har ju en tendens att bli det när kassorna inte funkar som dom ska.. Fick gå omkring och bjuda kunderna i kön på godis och packa deras kassar så att det inte skulle bli några sura miner, funkar alltid! Imorgon lär även det bli en lång dag, jobbar 10-20 och sen innebandyträning efter det. Ska bli kul med innebandy igen, längesen sist!


00.00

Har försökt byta design här på bloggen eftersom jag känner att den nuvarande är lite för grå för mitt eget bästa. Dock så har jag kommit så långt att jag typ kan byta bakgrundsfärg och inte så mycket mer, hjälp mottages gärna med andra ord. Annars så har jag laddat ner hela första och andra säsongen av "Eva och Adam", någon som minns det? Nostalgi på hög nivå.


3 april

Har vart ledig idag utan några särskilda planer så bestämde mig för att gå ut och gå. Hamnade typ på Ålidhem, Carlshem och gick sedan ner på Strömpilen, fyndade lite på H&M och tog sedan bussen tillbaks till stan lat som man är. Gick på Systemet och köpte lite "bra att ha" till helgen, stötte på Sanna på Vasaplan och vandrade sedan hem igen. Trycker för tillfället hamburgare till sen middag, inte dåligt.


Nya pjucks

Har letat febrilt efter nya skor den senaste tiden eftersom alla mina skor bestämde sig för att gå sönder på samma gång, fyra par på några veckor närmare bestämt. Pappa kläckte idén om att jag borde köpa ett par Blundstonekängor eftersom hans har hållit i typ tio år. Sagt och gjort. Jag är NÖJD.


2 april

Slutade tidigt idag vilket var najs, man hinner så mycket mer resten av dagen då. Har vart ute och gått, tvättat, städat och varit allmänt effektiv. Ska möta upp Sara på Subway om ett tag, hon som far till Irland helt sjäv imorgon. Blir ju nervös!


Påskpåskpåsk

Och så vart det vinter igen.. Deprimerande. Vad händer på påsk förresten? Kan man fråga så? Hade egentligen tänkt hänga med päronen men eftersom deras påskplaner sög så känner jag att jag måste hitta på något annat. Är ledig och allt!

Påskafton förra året. Insåg att påsken var några veckor senare förra året så det blir ingen favorit i repris med grillning i år..

RSS 2.0