31 oktober

Jobbade igårkväll och fick se en hel del roliga utklädnader faktiskt, han som var utklädd till pruttkudde var nog bäst! Idag har jag sovit alldeles för länge men det kändes bättre när jag kom på att man skulle vrida tillbaka klockan en timme. Så nu har jag tänkt att laga någon lunch och sen blir det jobb klockan fyra, det var min dag det.

30 oktober

Kom hem från Annicka för en stund sen, vi såg Idol och snackade lite! Vi kollade i några gamla skolkataloger också, säger bara: Haha! Trevligt var det iallafall fast jag blev lite ledsen när Daniel åkte ur Idol...

Annars idag har jag varit en sväng till Skellefteå, känner mig stolt att jag hittade ut från stan, eller ens från parkeringen.. Sen for jag och Amanda och handlade, stekte hamburgare, gjorde matteläxa och sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag.

Blir att gå upp tidigt imorgon för att ta bussen till stan, det är dags för jobb igen!


28 oktober

Idag var jag på stan med Sara och det var väldigt trevligt! Hittade mig ett par nya skor och en tröja så jag är då nöjd. Här hemma i Flarken har jag inte gjort särskilt mycket, Amanda har lockat mitt hår och sen har jag suttit och pratat med mamma om Paris. Alltid roligt om man har varit på samma ställe. Fick en fin fickspegel med Eiffeltornet på och även godis som var formade till Eiffeltorn, haha!

Mormor

Idag så fyller min mormor 92 år. När jag blir gammal vill jag bli som henne, resa en massa, hitta på saker på dagarna och vara lika pigg! Jag tycker även det är modigt att hon alltid vågar prova nya saker, hur många 92-åringar har Facebook liksom?
 


27 oktober

Imorse for jag till tandläkarn för att laga ett hål men då visade det sig att jag inte hade något. Fick till och med ta två ytterligare röntgenbilder med en såndär vass grej i munnen och dom hittade ändå inget. Kändes ju väldigt värt att jag for dit!

Resten av dagen har jag iallafall jobbat och kvällen har jag spenderat framför tv'n och i telefon med Sara. Imorgon är jag ledig så då ska jag på stan med Sara och sedan blir det att fara hem till Flarken. Det blir nog bra det!

25 oktober

Idag har jag jobbat 10-20 och nu så tänkte jag göra nudlar och invänta reprisen av Paradise Hotel. Hade inte så mycket mer spännande att berätta idag. Ciao!


23 oktober

Hade en väldigt trevlig ikväll igår, träffade många jag inte träffat på länge också så det var såklart roligt. Ikväll så har jag och Annicka gått och handlat på Coop och sen gick vi och köpte pizza. Nu sitter vi och ser på "Juno" och äter godis. Feta javisst!





Hos Anki




Är hos Anki just nu och snart blir det Five! Najsnajs!


Cykellyse

Ikväll när jag cyklade hem från USM och var på väg ner till tunneln så möter jag en kille som säger att polisen står på andra sidan tunneln och kollar om folk har cykellyse och att det därför inte är så smart att cykla förbi där om man inte har det. Jag vänder då om går tillbaks över övergångsstället som jag kom ifrån (måste sett liite dumt ut) och just när jag har satt mig på cykeln och ska börja cykla igen så möter jag en polisbil så då börjar jag gå med cykeln igen (måste sett ännu dummare ut..) Så jag går med cykeln en bit och tar sedan en annan väg hem. Hade inte så stor lust att böta när jag har både cykellyse och reflex liggandes här hemma som jag inte orkat sätta fast på cykeln än. Kanske är dags att göra det nu..


19 oktober

Jobbade till 22.15 ikväll och sedan har jag sett Paradise Hotel, Ullared och ätit popcorn. Har vänt på dygnet en aning den senaste tiden men tänkte iallafall försöka sova nu!


Söndag

Sitter och ser på "Ensam mamma söker" liksom varje Söndag. Tidigare ikväll var jag på Core och sedan gymmade jag i 45 minuter. Anki följde med också så det var trevligt. Imorgon börjar jag inte jobba förrän klockan fem så tror jag ska gå en sväng på stan innan.



17 oktober

Jag var helt övertygad om att det var Måndag idag och tänkte börja göra mig i ordning för att fara till jobbet men sen kollade jag i min kalender och upptäckte att det var Söndag, var tvungen att dubbelkolla i mobilen också. Är kanske liite virrig men det känns då skönt att vara ledig idag. Ska nog inte göra något speciellt, typ röja upp lite i lägenheten och fara och träna senare ikväll.

Igår var jag bara hemma. Satt vid datorn, bakade kladdkaka och sen så pratade jag med Sara också. Vi pratade i 2 timmar och 12 minuter närmare bestämt, nytt rekord tror jag haha!


Idag far mamma och pappa till Paris, är lite avundsjuk måste jag säga!


Do you remember?

Hahaha Annicka.. Kollade igenom min mobil tidigare ikväll och hittade några bilder som jag inte hade sett förut. Riktigt charmiga!



13 oktober

Idag så jobbade jag i över 11 timmar så det ska bli skönt att vara ledig imorgon även fast det blir rätt fullt upp ändå. Mellan 10 och 12 ska jag vara på sjukhuset för att göra några astmatester osv. och sedan tänkte jag ta bussen ut till Strömpilen och kolla lite eftersom det var år och dar sen jag var där sist. Sen på kvällen hade jag tänkt fara och träna!

11 oktober

Idag har jag vart ledig vilket såklart har inneburit en del slappande men har även hunnit tvätta och städa lite. Vid femtiden mötte jag upp Annicka och Marcus på Subway och sedan gick jag och Annicka i lite affärer. När vi var klara gick vi och åt på Mcdonalds, eller jag åt. När vi satt där så hörde vi nått glas som krossades och det visade sig så att det var nån "fjortisgangster" som hade sparkat sönder rutan, väldigt moget! Väl hemma igen så har jag sett på älskade Ullared och nu ser jag reprisen av Paradise Hotel som var tidigare ikväll.


Somras :)


Fredag

Jobbade kvällspass ikväll, faktiskt kul att jobba fredagkvällar eftersom att alla kunder är så glada och trevliga då. Jobbar imorgon kväll också och på Söndag. På Måndag får jag förhoppningsvis träffa Annicka så det ska bli trevligt!


Mobilnörd, jao.


Boooring..

Pratade med Sara i telefon för en stund sen och insåg då att mitt liv är väldigt händelselöst för tillfället, har liksom aldrig något nytt och roligt att berätta. Känns som att man bara gör samma saker hela tiden och att det aldrig händer något roligt.. "Välkommen till vuxenlivet typ!" Överraska mig någon tack! Saknar skolan, där var det iallafall alltid lite drama och det hände roliga saker hela tiden.

Kan ju berätta vad som händer i mitt händelselösa liv just nu iallafall. Igår var jag och tränade, idag har jag jobbat och sedan for jag och tränade och imorgon tänkte jag fara och träna och sedan jobba. Bra med variation liksom. Jobbar hela helgen så lär inte hända särskilt mycket men får väl hoppas att det händer nått trevligt nästa vecka istället!


Flarken..

Kan meddela att jag är väldigt, väldigt uttråkad just nu. Har varit i Flarken i tre dagar och håller typ på att ruttna bort av all tristess och rastlöshet. De senaste dagarna har jag typ sovit, varit ute och gått, sett tv och agerat taxi åt Amanda och Lukas. Imorgon tänkte jag fara tillbaks till stan, vet inte riktigt vad jag ska roa mig med där men kan ju alltid fara och träna på USM eller nått. Längtar typ tills jag jobbar i helgen, haha.


Och vad gjorde du igår då?

Hahaha man kan inte annat än att älska detta!

Citat Sara: Man vet att kvällen varit lyckad då man vaknar upp med ett fiskedrag på sin tröja!



Helgen

Har haft en helt okej helg måste jag säga. Har hunnit med att fika på Station, umgås med Annicka, shoppa, äta på Max x2, förfesta på Böleäng +Krogenkrogen, fira Alexander och nu tänkte jag avsluta den här dagen med att gå en långpromenad och sedan fortsätta att hjälpa Amanda med matteläxan, eller ja, göra hennes läxa..

Det togs även några fina bilder igår.. :




Lördag

Tjena alla glada! / Annicka
Annicka har just börjat bli dryg så jag tror att det är dags att vi börjar dra oss mot förfesten och sedan Krogenkrogen! Ska även passa på att gratta en viss Alexander som fyller 20 år idag. GRATTIS!


RSS 2.0