sdfghjk.

hejhej.

i veckan har det väl inte hänt så mkt precis, johan har jobbat så jag har fått hitta annat att fördriva tiden med ;p jag har vart hemma i flarken, vart med sara, haft körlektioner, städat lägenheten flera gånger om, vart på stan osv.

ikväll jobbade jag på konsum för första gången på en månad, hade typ glömt hur man gör allt så det var drygt.. imorrn har jag iaf körlektion och så ska jag med johan på stan en sväng. måste hämta ut mitt inte så vackra pass.. jag ser jättedrogad ut, haha. måste köpa ett lager allergimedicin också, känner på mej att det kommer att behövas för att tälta i borlänge. det är ingen bra kombination att vara jätteallergisk mot gräs och tälta. om jag ser ut som en boll i ansiktet så vet ni ju varför iaf ;) 


nu är johantoan här, han har brummat hit på sin moppe, moget johan moget! :)

,

hehehej.
imorrn är det skolavslutning och vi på thoren ska ha "oscarsgala" på sagateatern. jag vet inte ens vad jag ska ha på mig, hade tänkt ut vad jag skulle ha men så kom jag på att jag hade det på förra skolavslutningen, smart matilda! ;p aja, ser väl vad d blir.

nu har jag ju inte bloggelibloggat på ett tag så jag kan ju berätta lite vad som hänt senaste tiden ;) jobbade på frasses i helgen, sista helgen innan sommarn. ska inte jobba där förns i slutet av augusti nästa gång, najs! blir massa jobb på konsum haga i sommar istället.

på lördagkvällen var jag med johan, kix och fredrik på tivolit på kajen. mkt trevligt må jag säga! jag åkte två saker och dom var asruuuliga och asvärda. måste tillägga att alla åkte utom fredrik för han är en mes! haha. johan och fredrik var iaf tjockast och för dom köpte både varma chips och sockervadd och sedan flera cheeseburgare på mcdonalds OCH for sedan på shell och köpte wurre! sen for vi till johan och såg "never back down". jag klarade nästan att inte somna innan filmen var slut, somnade när det var typ 5 min kvar. nästa gång klarar jag det! ;)

idag har jag typ bara vart hemma och tvättat och städat lägenheten. har även övningskört lite med pappa i stan; backa runt gathörn är inte min grej. hehe.

det var allt! pusshej.

6 månader i lördags. du är bäst och du är bara min! <3


söta och coola på yran. =)

hej emo.

idag har jag haft körlektion. jag är sämst. kommer troligen få mitt körkort typ 2012.
åh, pallar inte. :(

jag ska köra moppe tills jag blir pensionär, mkt lättare ju.


hittade en bild på sötpappa. han är lika smart som han ser ut. :)

RSS 2.0