31 mars

Önskar att jag hade något roligt att dela med mig av men så är inte fallet.. Har jobbarhelg och utöver det händet inte så himla mycket. Igår var jag dock med Sara och åt gopizza på Taormina, hängde lite och sådär. Glömde Earth hour ikväll också, eller jag råkade somna med lamporna tända rättare sagt. Känner mig som en dålig människa.


The hunger games

Känner mig jäkligt kluven angående filmen vi var och såg, riktigt bra på ett sätt men samtidigt var det någonting som störde mig oerhört mycket. Väldigt hemsk och berörande iallafall. Äsch, se den!


27 mars

Det gick helt okej på jobbet idag trots förkylning. Imorgon jobbar jag 9-17 och sedan blir det bio, The hunger games!

Icket att förglömma, idag är ingen vanlig dag utan det är Saras födelsedag! Stort grattis! (igen). Ser fram emot våran dejt på Fredag! :*

26 mars

Har dragit på mig en jäkla förkylning sen helgen, inte kul alls. Vägrar vara hemma från jobbet också så det var ju lite typiskt att jag skulle bli förkyld när jag har min 48 timmars arbetsvecka. Hääärda.


25 mars

Igår blev det utgång igen, på Olles denna gång. Var rätt okej även fast det inte var så mycket drag igår. Kvällen började hos Kicki med hon och Angelica där det blev hämtmat, ölspel osv. Sen for vi vidare till O'learys och sedan hann vi med en liten efterfest också. Idag har jag vart i Flarken med lite släkt för att fira några födelsedagar och sådär, trevligt!

Fann denna skönhet hos mormor, rätt söt ändå?


24 mars

Vart som sagt Allstar igår, var väl helt okej. Ser ut att bli utgång ikväll också!


Vååår

Guuud så najs väder det är ute! Har vart nere på stan och svettats lite, köpt present till Lukas och fortsatt mitt letande efter nya skor typ. Jobbar 15-22 idag och 12-22 imorgon sen äre heeelg!


21 mars

Jäkla dryg dag. Blä, vill ha helg NU. Allstar på Fredag, wie!

Fick en låt tillägnad mig efter krogen en gång.. Vilken inlevelse, vilken energi. Hahaha skön snubbe!

Stan

Jag somnade vid 7 igårkväll och vaknade 10 imorse, sov 15 jäkla timmar men jag var verkligen helt slut efter den här helgen. Idag har jag vart ledig så gick ner på stan en sväng i hopp om att hitta ett par skor men det blev inga så får hoppas på bättre tur senare i veckan. Träffade Jenny och Tilda iallafall så gick runt med dom och kikade, åt på Frasses och sådär!


17 mars

Så var ännu en dag på jobbet över, det är klart mer påfrestande att jobba helg. Igår var vi som sagt på Corona och jag kan bara konstatera att det inte är "my cup of tea" även fast det var helt okej igår. Att dom aldrig lär sig göra något åt kösystemet heller som uppenbarligen inte fungerar irriterar mig enormt.. Norlie och KKV var riktigt bra dock!

Enda bilden jag lyckades ta igår, bra där!

15 mars

Kom hem från Skell för en stund sen, mycket trevligt må jag säga! Imorgon blir det jobb 10-20, snabbfix och sedan Corona med Jenny, Linnéa och Ida. Taggelitagg!


Hos Saraaaa

Har varit och gjort stan med Sara, hittade en del fint faktiskt! Nu är hon ute och springer och jag sitter och äter kladdkaka med glass i hennes lägga, mohaha.


14 mars (och min namnsdag såg jag nu!)

Förstår inte varför jag är så trött hela tiden och envisas med att sova bort alla eftermiddagar vilket resulterat i att jag har typ hundra saker att ta tag här hemma.. Städa, diska; you name it.. Imorgon ska jag iallafall till Skellefteå och umgås med Sara (och spendera min lön, hehe), blir najs!


Freeedag någon?

Okej, jag vet att det bara är Måndag än så länge men jag taggar redan helg! Norlie och KKV spelar på Corona på Fredag och det får man ju inte missa därför hoppas jag att någon av mina kära vänner vill joina! Nu kvittar det egentligen vilket eftersom jag redan bytt pass på jobbet så jag skaaa dit, haha.

Backen

Och så var man tillbaka i stan igen, den här helgen har gått fort som bara den! Söndagen spenderades i Bygdsiljum, helt okej!


Lördag

Idag har jag sovit till och från i princip hela dagen, sjukt sliten. Men har även hunnit vara ute med skotern en sväng med Lukas och sett Melodifestivalen ikväll. Rätt låt vann iallafall!


Rock the boat

Hade en riktigt bra kväll igår. Konstig men bra. Började med lite förfestande hos Kix innan vi drog på Allstar, blev dansgolvet hela kvällen i princip - som det ska vara! Efter Allstar har jag lite svaga minnen från att vi åkte stjärtlapp i den där snöborgen som står på Renmarkstorget innan vi gick på Maaax. Kvällen slutade sedan på Hotell Aveny för min och Annickas del, haha.


Helgen?

Är ledig i helgen vilket alltid känns grymt skönt. Hade tänkt mig något sånt här, har inte riktigt involverat andra i mina planer än så feel free att joina, haha.

Fredag: Allstar?
Lördag: Flarken och se Melodifestivalen
Söndag: Bygdsiljum
-
Från förra årets besök i Bygdsiljum, är hög tid att pallra sig dit igen alltså!

7 mars

Imorgon är jag ledig (äntligen!) och ska försöka göra något vettigt av dagen, typ gå med alla mina utrensade kläder till Kupan till exempel. Funderar starkt på att fixa gymkort också, kan ju lika gärna utnyttja friskvårdsbidraget vi får från jobbet!

Karolinas konstverk från lunchen idag.. Vad hände med att jag fick kattröja och fjortisögonbryn, haha?

Lyckorus!

Seriöst, fick just livslusten tillbaka! RIHANNA SPELAR PÅ PEACE AND LOVE I SOMMAR! Hur fett blir inte det?! Blir att boka biljett fortast möjligt. Har snackat lite road trip-planer med Annicka också, typ; spendera helgen på P&L och sedan glida runt i Sverige en vecka. Låter fööör bra i mina öron!


Less.

Det känns som att jag bara står och trampar på samma ställe - och jag hatar den känslan mer än allt.


2 mars

Kom hem från Kicki för en stund sen, vi firade Ida som fyller år imorgon. Hade jättetrevligt trots noll alkohol för min del. Hela dagen har varit bra faktiskt, blev först en sväng på stan med Ida, Kicki, Anki och Johannes och sen gick jag ett tag till med Annicka och Linnéa innan vi plockade upp Jenny och for och åt på Frasses, gött. Nu ska jag mest försöka blir trött så jag tar mig upp till jobbet, hejs!




1 mars

Kvällens match var lätt den roligaste den här säsongen! Det är så jäkla kul när allt bara stämmer. Från det ena till det andra; Imorgon är jag ledig och då blir det en sväng på stan med pappa och sen blir det något slags firande för Ida på kvällen, känns lite drygt att jag har jobbarhelg nu bara för att det känns som att alla ska ut i helgen!


Now you're just somebody that I used to know

 

Tror inte att jag är direkt ensam om att digga den här låten men fyfan så bra den är!


RSS 2.0