Fredags







Blev ingen utgång för vår del, tror vi tog förfestandet på lite för stort allvar..
Men det var kul så länge det varade!


And if you ever forget how much you really mean to me. Everyday I will remind you.





If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh


Lördagsmys

Har varit med Angelica och Fredde ikväll. Vi lagade mat, såg melodifestivalen som faktiskt var förvånansvärt bra den här gången och sedan såg vi någon film som jag inte fattade vidare mycket av. Trevligt hur som helst!

Fett gott

Skulle kunna sammanfatta denna kväll med: Pizza, Cola, godis, chips, glass, choklad, kladdkaka, chokladmjölk och massa skratt. Tummen upp!

Bra vecka!

Måndag: Åkte med mamma tillbaks till stan, for förbi Media markt och jag fick en mixer i tidig födelsedagspresent. Nu kan jag göra smoothies varje dag! Åt sedan på Costas innan jag for på jobbet.
Tisdag: Åt frukost på Max med Ida och satt och snackade läänge. Gick en runda på stan och hittade massa fint innan vi tog en glass på McDonalds. Trevligt!
Onsdag: Jobb och sedan pizza och tjejkväll hos Angelica.
Torsdag: Fyller 20! Jobbar dock heeela dagen.
Fredag-Lördag: Inflyttningsfest hos Saras vän i Skellefteå och sedan utgång på det och såklart systemetdebut!
Söndag: Jobb.

Hey baby, I think I wanna marry you


18 februari

Blir inget av med någon utgång i helgen utan den kommer istället bestå av jobb och en snabbvisit till Flarken. Förhoppningsvis hinner jag hänga med Sara en snabbis och även få min dator fri från alla virus. Men nästa helg då ska jag baskemig ut! Fyller nämligen tjugo till veckan och det tänker jag då fira, om det blir i Umeå eller Skell är fortfarande oklart.

Tänkte mest bara tala om att jag lever eftersom denna bloggen är minst sagt död. Jobbar mest hela tiden, men det gillas!


Sommar, nu tack!


Virus..

Jag vet inte hur smart det är av mig att vara inne på internet eftersom det poppar upp varningsrutor hela tiden där det står att jag har massa trojaner och virus på datorn. Orkade inte köpa ett nytt virusprogram när mitt gamla tog slut men har insett att man kanske skulle ha gjort det.. Får göra det på Måndag och hoppas på att datorn inte har kraschat innan dess.

Annars händer det inte så himla mycket, jobbar hela helgen och annars går jag mest och ser fram emot vad som komma skall. Bara två veckor kvar till min 20-årsdag och en månad till Gran Canaria. Längtar!


Bokat!

Vad: Rihanna i Globen
När: 2 November
Med: Annicka och Angelica

Fan vad jag längtar!!!


Bygdsiljum


4 februari

Vaknade upp på ett städhumör imorse och eftersom det är inte ofta det händer så var det lika bra att dra igång en storstädning och tvätta, diska och hela köret. Då slipper jag dessutom komma hem till ett bombnedslag efter helgen. Far hem till Flarken senare idag för att umgås med familjen, hänga lite med Sara och Alexander, se handboll och förhoppningsvis så blir det Bygdsiljum på Söndag också. 

Som de flesta säkert redan räknat ut så blir det ingen egyptenresa utan det blir Gran canaria istället. Kanske inte fullt lika spännande men en vecka i solen med bästa möjliga sällskap kan ju inte bli annat än bra!




Teneriffa '10


RSS 2.0