29 maj

Har gått och blivit förkyld och har ett halsont from hell, inte kul alls. Imorgon efter jobbet tar jag bussen raka vägen hem till Flarken och blir förhoppningsvis frisk innan helgens jobb. Här kommer lite bilder från bättre tider nämligen i lördags!


Yranlördagen

Efter inte allt för många timmars sömn (typ 3..) så blev det en sväng på stan med mamma och Markus innan jag for upp på ängarna och hängde där några timmar med Rebecka och Co. For sedan och åt kebabrulle med Rebecka på Björken, gött! Mötte upp Amanda och gick hem till mig ett tag innan jag drog till OK-parken med ett gäng, blev massa chill och lite fotboll. S o m m a r.


27 maj

Äntligen hemma efter en lång jobbdag.. Nu blir det Ben & Jerrys och Mästarnas mästare, wiho!


Yraaan

Åh, herre vilken kväll/natt det blev! Hade skitkul. Dock så verkar inte min kamera vara i mina ägor just nu så har inga bilder för tillfället. Mamma och Markus är på väg till stan så blir nog att gå en sväng med dom och sedan fara upp på ängarna. Blir lugna puckar ikväll, minst sagt.


High on life

Har haft en himla bra torsdagkväll! Började med att vi körde sista träningen med kära IBPA som vi spelat med hela vintern vilket kändes lite tråkigt såklart. Sen dröjde vi kvar och snackade en massa som vanligt innan vi körde lite brännboll, eller slog och kastade och sådär. Jag, Rebecka och Sara M for sedan på Subway och köpte en nattmacka innan stängning, satt fint kan jag lova!

Och imorgon börjar yran. TAGGA.
-

Don't you feel like you're a rider on a downbound train

 

Gråter typ blod över att jag inte ska se denna människa i sommar. Så. Jävla. Bra.


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.


Seg Söndag

Har varit sjukt seg hela dagen trots att jag kom somnade relativt tidigt igår. Har dock varit ute och gått i en timme och fyrtiofem minuter så nu har jag då piggnat till. Nu ska jag äta lite kladdkaka och se på Mästarnas mästare, bästa!


Helg och allt vad det innebär

Här blir inte mycket skrivet, har mest bara jobbat i veckan och nu har jag fullt upp med att maxa helgen. Igår blev det lite förfest här och sen drog vi på Allstar. Saker och ting blev inte riktigt som tänkt så det sög lite. Idag var jag uppe med tuppen och kikade brännboll på Mariehemsängarna. Efter det har vi vart nere på stan och inhandlat nödvändigheter till kvällen. Blir grillning hos Anki och sen får vi se vad som händer!


15 maj

Är hemma i Flarken och gör inte många knop. Typ sover, äter eller är ute och går för det mesta. Här är lite bilder från dagens promenad..







Hemskt värt.


12 maj

Händer inte mycket skoj nu när jag har jobbarhelg men det händer desto mer de närmaste helgerna så det gör inte så mycket. Någon som har lust att hänga med och se Björn Rosenström på Corona nästa helg förresten?

Lunchade med Sara idag!

10 maj

Hemma från träning, nyduschad och sitter och fikar litegranna. Imorgon jobbar jag 6-17 (mördarpass!) och sen blir det bio med Sara; The Lucky One. Blir bra!


Dagens To Do

Även fast jag har varit ledig idag så har jag känt mig superstressad över allt som ska hinnas med. Detta är vad jag har sysslat med idag:
  • Varit och klippt mig
  • Hämtat ut paket
  • Städat, diskat
  • Varit förbi Apoteket
  • Ringt A, A, S, P
  • Hämtat ut biobiljetter
  • Handlat
  • Bokat boende till Peace and Love (äntligen!)
Nu har jag bara tänkt andas ut, fixa nån middag och tagga till innebandyträningen ikväll!
Var och hämtade ut det här idag, ska förhoppningsvis göra under för håret!

7 maj

Har varit och sett UIK spela mot Tyresö ikväll med några tjejer. Tyvärr så blev det förlust men det kändes ändå som en perfekt spenderad måndagkväll att sitta i kvällssolen och se fotboll!


Gårkvällen

Gårkvällen bjöd på tacomiddag hos Anki, spel och massa skratt, sen utgång på Rex, ovärd efterfest och hyfsat tidig hemgång. Bra kväll ändå!

Ni får leva med överredigerade Instagrambilder cause I like it!

4 maj

Jobbat 12-22.15 är vad jag har gjort idag. Nu hade jag tänkt sova och se fram emot att vara ledig resterande tid av helgen, natti!


3 maj

Dagens planer är att möta upp Kicki på stan om en stund, måste förbi systemet också. Känns som att det har blivit lite mycket fest senaste tiden? Hur som. Ska hinna träffa Sara för en middagsdejt också innan jag börjar jobba klockan fyra.

Från Valborg, Ankis bilder.

Valborg II

Har jobbat hela dagen idag, gick helt okej och fick se många kända ansikten vilket alltid är trevligt. Valborg var riktigt bra förresten, konstigt men bra. Började med grillning hos Kicki och Fredrik med ett gäng, följde sedan med Anki på någon hemmafest innan vi drog vidare till Allstar. Blev obligatoriskt fyllekäk på Max för att sedan hamna på efterfest med tio militärer från Arvidsjaur, vad hände? Hellyckad kväll iallafall!


RSS 2.0