Reunion

Vi hade en liten återträff igår med gamla högstadieklassen, nu var det ju bara 10 av 30 som kom men det var riktigt trevligt ändå. Senare på kvällen drog alla vidare till en beach festival i lövånger, sjukt kul bortsett från att min kamera gick sönder.. Äh, bra helg iallafall men imorgon är det back to work som gäller!









Stugan

Har ägnat dagen åt att olja in altanen i stugan, det tog sin lilla tid. Imorgon blir det att se Harry Potter på bio och sedan fotbollsträning, great!





Amanda som smygfotar när jag plockar blåbär, haha!


Trästock

Trästock var bra, grymt bra när jag tänker efter. Helgen har innehållit allt från häng på stan i solen, dansande till Movits i spöregn (bästa!), kortspel, snefyllor, langos, goa människor, grymma konserter, häng på campet, slitna mornar i Saras lägenhet och mycket mer, GRYMT helt enkelt!






















Kvällsdopp


Happis


Öltält


Fullt upp!

 

Näe, nu börjar det bli dags att styra upp lite packning känner jag.. Imorgon efter jobbet tar jag bussen till Ånäset och där blir det grillning hos Annicka och sedan Öltältet. Blir Öltält även lördagen och på söndagen far jag och Annicka på en liten road trip till Haparanda/Luleå/Torneå och blir borta till Onsdag. Och Torsdag till Söndag är det som vi alla vet - TRÄSTOCK! Hur taggad!?


12 juli

Hängt med Annicka hela dagen, har varit runt lite överallt, gått på stan osv. Najs hur som helst.

Har bara två arbetsdagar kvar till semester nu, jag taggar!


Almanacka

Eftersom jag är en väldigt strukturerad person (även kallad ospontan) så är almanackan min bästa vän. Här är min nya älskling!



Pizza

Vet inte hur normalt det är att börja fixa ihop hemlagad pizza klockan 1 på natten, jag gjorde det idag iallafall. Då hade jag och andra sidan spenderat hela eftermiddagen med att sova och sedan var Ida och Anki förbi en sväng på kvällen också. Imorgon är jag ledig och en sån dag måste såklart utnyttjas till max eftersom nästa lediga dag inte infaller förrän nästa Tisdag. Ska gå några ärenden på stan, fixa klipptid och ska även träffa Annicka, wie!


3 juli

Blev utgång igår, Tc och sedan Trädgården. Helt okej! Får se om Annicka har några bilder från gårdagen eftersom min kamera inte följde med.

Sitter för tillfället och äter lite lunch/middag innan jag ska dra på jobbet, känner mig duktig som faktiskt lagade något och inte drog till med den klassiska dagen efter-maten dvs. pizza eller kebab, haha. 


RSS 2.0