"Cykeln på köpet"

Idag så hade vi en föreläsning av Dogge Doggelito och den var hur bra som helst. Skrattade från början till slut typ. På Torsdag är det ett band som heter Windfall som ska spela och skolan bjuder på pizza och dricka! När blev skolan så generös?

Efter föreläsningen gick vi en sväng på stan och for sedan hem till Rebecca och jobbade med UF. Vi gjorde klart en presentation som vi ska hålla nästa vecka för ALLA elever i 1:an, 2:an och 3:an plus alla elever på Yrkesgymnasiet. Tur att man är en sån som älskar att prata inför folk och att presentationen inte aaalls påverkar betyget i 3-4 ämnen.. Näe, tur det.



Han berättade att han fick 8 mobiler, en tv, diskmaskin, tvättmaskin, massa andra elektonikvaror plus 1 miljon kronor för att göra den där reklamen, helt sjukt!


Schema

Såhär ser mitt schema ut för resten av terminen, väldigt slappt alltså! Överlever lätt till studenten. 



Bara sju veckor kvar nu, helt sjukt!


SÖTSARA!

Hittade lite bilder från när jag och Sara var på Umeå Open.. Tänkte att jag kan ju inte låta omvärlden gå ovetandes om dessa bilder!




Sid från Ice age? ;)
Förlåt Sara, men jag vet att du gillar mig ändå! ;D


Öppet hus

Ikväll så hade vi Öppet hus på skolan så har varit där och kollat på en modevisning som var den sämsta jag sett, man fick verkligen anstränga sig för att hålla sig för skratt. Men de ska väl ha en eloge för att de försökte iallafall. Sen skulle vi stå och sälja med våra UF-företag men efter en kvart eller så vart vi less och packade ihop när försäljningen inte gick som vi ville.

Efter parisresan har jag inte lyckats vända tillbaks dygnet så jag somnade klockan 4 igårnatt och gick upp 9 imorse, med så få timmars sömn så har jag mest gått runt och skrattat hela dagen och varit väldigt lättroad. Dagen har alltså varit väldigt bra och allt känns även så mycket lättare nu när det är vår, är så himla taggad på allt!



Fredag

Det var längesen det var skrivit nått på den här bloggen, hehe.

Idag har jag tvättat, börjat packa inför parisresan, växlat pengar, gått en sväng på stan, beställt balklänning och förberett mig mentalt inför högskoleprovet.. Haha ångrar nästan att jag anmälde mig, kommer inte gå bra. Spelar egentligen inte så stor roll eftersom jag ändå inte ska söka vidare just nu, men ändå!

Sen far jag till Paris med klassen på söndagkväll, tror det blir jätteroligt faktiskt. Ser dock ut att bli regn de flesta dagarna.. Det här är iallafall vad vi ska göra;

Söndag; Buss från Umeå till Stockholm, wiho..
Måndag; Flyg från Stockholm till Paris. Incheckning på hostlet och sightseeing i Paris.
Tisdag; Kolla på Eiffeltornet och besöka Svenska ambassaden.
Onsdag; Besöka Sacré cour (kyrka) och träff med Handelsbanken på Svenska klubben och sedan shopping!
Torsdag; Besöka Louvren (museum där bl a Da vinci-koden och Mona-Lisa finns) och studiebesök på språkskolan Accord.
Fredag; Utcheckning, flyg till Stockholm och sedan buss hem till Umeå. Kommer hem lördagmorgon någongång.

Vi ska nog även hinna festa till det litegrann! ;D


Nu ska sova och tagga högskoleprovet imorgon. Godnatt!

RSS 2.0