Torsdag

Tänker alltid att jag ska vara duktig på att uppdatera men det blir aldrig av. Men nu jäklar! Idag har jag vart på praktiken som vanligt och det gick bara bra. Roligaste dagen hittils faktiskt. Sista dagen imorgon och 3 veckor har verkligen gått sjukt snabbt men ändå skönt att det är över. Efter vi slutat idag så for vi till Rebecca och fortsatte tillverka smyckena (som jag hoppas ni kommer att köpa av oss sen!). Sen har jag vart hemma och chilledillat, vart och handlat osv.
Helgen kommer iallafall se ut såhär;
Fredag; Jobb på Konsum 17-22.15
Lördag; Jobb på Frasses 12-18 + Tjej-, chilledill-, fikakväll med flickorna.
Söndag; Jobb på Frasses 12-18
Och mellan det måste jag klämma in en massa som måste göras innan resan såsom packa, städa och göra bort en massa plugg som måste vara klart. Ångest.



"Livet på landet" höhö. Gillar bilden faktiskt.
Den är tagen från våran tornsilo om ni stadsbor vet vad det är. ;)


24 februari

GRATTIS TILL MEJ SJÄLV! Fyller faktiskt år idag även om det inte känns som det eftersom jag varken ätit tårta eller öppnat några paket. Men dagen har vart bra ändå!

Kom hem från Röbäck för ett litet tag sen. Jag och Ida var hemma hos hennes brorsa och bakade en massa som vi hade tänkt vara snälla och bjuda bort. Ska bjuda på fika på Kappahl på Fredag eftersom det är sista dagen, måste ju smöra lite så man får bra omdömen. ;) Sen ska vi även bjuda våra frändZ på fika på Lördag det är fortfarande oklart vart vi ska vara men. Har även hunnit fika på Waynes idag med Ida och Rebecca innan vi började med vårt bakande och smetätande.

Det är tråkigt med inlägg utan bilder och eftersom jag nästan aldrig tar några nya bilder så får det bli några gamla godingar istället. Bilderna är från den 20 september 2008, hehe.




N.

Orkar inte detta. Man tror att man hittat någon. Du som verkade så bra.  Att jag alltid ska vara lika naiv och blåögd. Ska sluta tro bra om alla nu när jag insett hur många idioter det finns. Jag trodde alla föddes med ett samvete men inte du tydligen.

Du vet att jag vet. Och ändå hör du inte av dej, fegt.

.

Borde sova, inte blogga. Men eftersom jag ändå inte sover så kan jag lika gärna skriva lite.

En (väldigt) kort sammanfattning av senaste dagarna;

Fredag; Förfest hos Sanna sen X3M. Väldigt roligt att det bara var vi tjejer som for ut, borde göras oftare.
Lördag; Sov, städade, tvättade och såg melodifestivalen, har haft roligare dagar måste jag säga.
Söndag; Alla <3-dag. Denna dag spenderade jag på Frasses men som tur är hade folk vett att äta någon annanstans den dagen så det var väldigt lugnt.  
Måndag; Praktik.
Tisdag; Praktik +träning.
Onsdag; Praktik +stan.

Ser framemot helgen så himla mycket just nu. Ska bli skönt att att lämna Umeå några dagar och bara ta det lugnt i Flarken, 7 veckor sen jag var hemma sist så borde kanske fara hem och socialisera lite med familjen känner jag. Fredag ska jag dock till Skellefteå och vara med Sara och förhoppningsvis Alexander också. Vi hade tänkt se "Farsan" på bio och sedan övernatta i Saras nya lägenhet! Eftersom Sara jobbar på Lördag så får jag gå på stan med Amanda istället men det är ju inte helt fel. Sen blir det som sagt chilledill i Flarken resten av helgen.

Förlåt för ett sånt tråkigt inlägg, känner att mitt dåliga humör lyser igenom. Men ingenting är som jag vill just nu.. Vet att jag använder ordet "less" ofta men det är verkligen vad jag är.

:)

Hejhej, sitter här och äter Billys pizza, fläskigt värre men det har jag förtjänat efter att ha spenderat 2,5 tmme på gymmet idag. Blev 30 min Step Express, 30 min Core, 1 timme gym och 30 min löpband! =) Riktigt kul faktiskt. I veckan började praktiken på Kappahl och det går bara bra. Hyffsat roligt och dagarna går fort. Skönt att slippa skolan ett tag iaf.

Helgen såg ut ungefär såhär;
Fredag; Förfest hos Pontus, mycket ölspel och trevliga människor. Cover club, kul förutom att Kickis bankkort försvann. Kom på i efterhand att jag nästan inte träffade nån som jag kände där vilket är mycket ovanligt men jag hade roligt ändå.
Lördag & Söndag; Sov, chilledill, städning + lite Niklas.

Den dög helt klart!


Sånna här köpte jag idag när jag var och handlade, har inte bestämt mej än om dom var goda eller inte. Dom går ner iallafall! ;p


Älskar skolan..

Idag har jag haft två prov;
Redovisning och beskattning- Skämt. Var jag säker på en enda fråga? Svar nej.
Matte C- Har inget minne av att vi hade gått igenom ens hälften som var på provet alltså kan det inte ha gått så bra.

Är sjukt less på skolan nu, orkar inte plugga, allt är bara så himla tråkigt.

Ska inte klaga egentligen eftersom jag bara har två lektioner imorgon och på Fredag ska vi bara lyssna på olika föreläsningar-inte så jobbigt. De kommande tre veckorna har vi praktik och jag och Ida ska vara på Kappahl i MVG-gallerian. Tror det blir riktigt roligt faktiskt. Efter praktiken så blir det bara två dagar skola för min del sen Teneriffa i 10 dagar! =) Längtar! Jag är mer än less på vintern.



2-12 mars med mormor, mamma, Lukas och Amanda. =)


RSS 2.0