Dag 2: En bild på en person som vet mest om dig

Inte så svårt:


Dag 1: Åtta bekännelser

  1. Jag är väldigt, väldigt dålig på att höra av mig till folk.
  2. Jag älskar att träffa nya människor.
  3. Och jag älskar att resa.
  4. Jag måste alltid ha något att se fram emot; en resa, något kul jag ska göra eller liknande.
  5. Jag har riktigt dåliga sovvanor, snittar typ 3-4 timmar sömn per natt inför en arbetsdag. Kompenserar det dock med att sova bort mina lediga dagar..
  6. Jag hatar egentligen vardag, vill att det ska hända nya saker hela tiden.
  7. Jag älskar att läsa böcker, främst självbiografier. Olika typer av människoöden har alltid intresserat mig. Antar att det är därför jag är en sån bloggnörd också, älskar att läsa om andras liv.
  8. Jag har alltid haft väldigt svårt att beskriva mig själv som person, vem är jag liksom?

Lista

Man kanske skulle försöka sig på en sånhär lista igen? Har inte så mycket annat att skriva om ändå.

Dag 1: Åtta bekännelser
Dag 2: En bild på en person som vet mest om dig
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit
Dag 6: En låt som betyder mycket.
Dag 7: Din facebookprofilbild med flest likes.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: en puss eller kram bild på dig med någon annan.
Dag 13: Några favoritcitat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild som får dig att le.
Dag 16: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 17: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 18: Din mobiltelefon.
Dag 19: Bilder på ditt/dina favoritklädesplagg
Dag 20: Din nuvarande profilbild på Facebook
Dag 21: visa ditt rum

Duvan cup

Det som skulle bli en helg full med innebandy blev... inte så mycket innebandy. Eftersom vissa av killarna i laget hade druckit waaay to much inför andra matchen (väldigt smart på en cup anordnad av pingstkyrkan..). Efter fyra utvisningar på tolv minuter, två avslagna klubbor, allmänt kaos på planen eftersom alla bara stod och skrek på varann så var det färdigspelat för oss. Vi blev alltså diskade och det kändes riktigt onödigt och pinsamt men vi bestämde oss för att inte sura över det utan ha en grym helg ändå vilket vi verkligen har haft! Vårt lag är grymt och jag saknar redan att bo tillsammans med alla som i ett litet kollektiv, haha.


Taggad!

Mycket innebandy blir det i veckan, träning igår och hade match ikväll. Tror vi gjorde våran bästa match faktiskt, alla var supertaggade och kämpade som fa-an och så förlorar vi med ett litet mål.. Inte rättvisst någonstans. Förhoppningsvis gör det här bara att vi blir ännu mer taggade inför cupen i helgen. Fick veta spelschemat idag och det ser ut som följade;

Fredag; 23.00 Bortamatch Ik - Bibelfjäll 1112
              02.00 Djungelns Lag - Bortamatch IK

Lördag; 13.30 Bortamatch IK - Schjuuee
              18.45 Bortamatch IK - Loftet bäändy
               00.45 Bortamatch IK - Smiiergträsk BK

Som ni ser så har vi en del nattmatcher vilket känns lite surt eftersom vi hade ju planerat att hinna gå ut också men vi får nog köra på elevhemmet istället. Är säker på att det kommer bli grymt kul hur som helst!


Nostalgi

Såg att min kära syster hade lagt ut några bilder från när vi var små så kände mig bara tvungen att sno dom. Det var tider det.


23 januari

Tvättat och lagat gomiddag, typ det jag har ägnat eftermiddagen och kvällen åt. Annars har jag inte så mycket att dela med mig av, är väl mest jobb och innebandy den här veckan kommer att bestå av men det är ju inte så pjåkigt det heller!


Söndag

Gårdagen var riktigt trevlig, blev middag på Tre kronor med några tjejer och sen gick vi en sväng förbi Hemmakväll för att sedan landa hos Linn och se Gladiatorerna. Idag var det jobb som gällde och direkt efter stressade jag iväg på match. Matchen slutade lika och vi fick även ett mål bortdömt i slutminuterna som egentligen inte skulle varit det så det var lite surt. Men det enda som egentligen spelade någon roll var att vi trots det slutade i övre delen av tabellen och hamnar i den den bättre serien nu den andra delen av säsongen. Duvan cup nu till helgen också, wey!


20 januari

Och så var det helg igen.. Vart tog den här veckan vägen? Planerna ser ut så här;
Fredag; Jobb 12-22.15
Lördag; Jobb 7-16 + filmkväll hos Frida
Söndag; Jobb 7-16 + match mot Traktor Zetor
Älskaaar saras nya systemkamera, vill också ha!

Ny datta

Har länge varit på jakt efter en ny dator eftersom min egna kraschade när jag var i Spanien och har efter det lånat mammas dator. Jag och Amanda for förbi Elgiganten idag och där hittade jag en ny älskling, riktigt bra känns den!

Before I die


You can try but never stop me - This is what I'm made of

Har haft en GRYM helg. Allt blev som förväntat fast tio gånger bättre. För att ta det från början; efter jobbet i fredags så mötte jag upp Rebecka och några vänner till henne och åt middag på Björken, sjukt god kebab var det. Vi gick sedan till Rebecka och såg "The voice Sverige" och chillade lite. Drog sedan till Frida från laget på förfest med ett riktigt skönt gäng innan det blev utgång på Allstar. Hade riktigt, riktigt roligt och kvällen avslutades senare på Subway.

Dagen efter tog jag bussen till Skellefteå för att hänga med Sara. Vi förfestade lite på egen hand innan vi gick över till hennes granne Björn och hängde lite. Även denna kväll blev det Allstar, nya favvostället för min del. Sen så blev det Maaax. Efter att ha vaknat och blivit  människa igen så tog vi en snabb runda på stan innan bussen gick. Vart en snabb visit i Flarken innan jag och Amanda tog bussen till Umeå igen och nu sover hon här. Bra start på det nya året iallafall, mer sånt tack!

Flickan och kråkan


Helg!

Idag har jag jobbat 10-20, lite småsegt pass. Särskilt på torsdagar när vi inte får några varor. Efter jobbet vart det innebandyträning på Teg, najs.

Är fruktansvärt taggad på helg faktiskt, är ledig ända till Måndag dessutom. Så skööönt. Hade tänkt hinna med lite Umeå-Skellefteå-Flarken-Umeå på samma helg. Planerna är Allstar imorgon och sedan utgång i Skellefteå med Sara på Lördag. Och så lite Flarken på Söndag.


10 januari

Har varit ledig idag så tog lång sovmorgon och har sedan bara slappat hela dagen. Behövligt. Ikväll har jag varit på innebandyträning, var skitkul som vanligt. Blir så jävla less på min astma bara men det är ju som det är, inte så mycket att göra åt.


9 januari

Har haft en otroligt händelselös helg som bara har bestått av jobb och sedan sömn resterande timmar av dygnet, som tur är verkar den här veckan inte gå i samma banor utan bli riktigt rolig istället. Idag slutade jag redan klockan två och har sedan gått några timmar på stan med Amanda. Vi fick nån impulsidé om att vi skulle se bio så vi gick då och såg "The girl with the dragon tatto". Den var riktigt bra även fast jag nog tycker den svenska versionen är strået vassare.


Duschproblem

Den senaste tiden har min dusch bestämt sig för att ge upp mer och mer och numera finns det bara kallvatten i den, inte så mysigt nu på vintern.. Ringde hyresvärden så det skulle komma några snubbar och fixa det imorse klockan 10 men när kom dom? Jo, klockan 3.. Dom konstaterar då att blandaren är sönder men att affären som dom ska köpa reservdelar på just har stängt och att det även är stängt imorgon eftersom det är röd dag då så dom ska alltså återkomma på Måndag. Utan dusch hela helgen alltså, kul. Tur att inte Lukas bor alltför långt borta så kan ju faktiskt duscha där.

Förutom att vänta på att få duschen fixat har jag och Rebecka varit en sväng på Intersport och införskaffat nya innebandyklubbor. Det behövdes kan jag säga, har väl haft min sen början på högstadiet nångång haha. Och så ska vi på cup med laget snart också, sjukt kul!
Update: Dom kom tillbaka och hade lyckats hitta reservdelar så nu ska duschen funka igen. Dock så upptäckte jag att nån hade tagit min tvättid nu när jag skulle tvätta, alltid är det väl nått...

.

Och så var man tillbaka på ruta ett igen. Saker blir aldrig som man tänkt.


Nyår

Blev middag hos Kicki och Fredrik sen lite chill innan vi drog på fest i lägenheten under, haha. Nu; jobb!


RSS 2.0