Måndag

Idag har jag packat upp min resväska, tvättat, gått en långpromenad osv. Gjort sånt man gör när man är ledig typ. Nu blir det jobb fem dagar framöver men ser framemot att få påhälsning av Sara på Torsdag och även komma hem och bli firad av släkten på Söndag, lite i efterskott sådär. Har insett att jag inte har varit ute i Umeå sen i januari någongång, kanske vore något att roa sig med på lördagkväll?



Umeå flygplats, 2 weeks ago. Kan vi inte göra om allt en gång till?


How to eat ice cream








Viktigt med inlevelse.


GRATTIS!

Idag så fyller bästa bruden 20 år så vad passar då inte bättre än att bjuda på en liten bildbomb från Gran Canaria?







Grattis pudding!


Karnevalen







Båttur + marknad i Mogan














Nörd

Eftersom resten av det här huset sover sedan länge så tänkte jag se ikapp lite serier som jag missat. Hänt något spännande i Big brother? Vem har åkt ut i Stylisterna? Hur var sista avsnittet av Solsidan?

Playa de Amadores











Home

Är hemma nu i ett kallt och gråmulet Umeå. Känns sådär måste jag erkänna. Ska fara till Flarken några dagar nu och förhoppningsvis bli kvitt min förkylning innan helgens jobb. Bilder kommer!


Dag 3

Idag har vi varit ute på en 2 timmars båttur och gått och svettats på en marknad. Sara snorklade även, oklart om hon såg några fiskar. Sedan har vi inte gjort så mycket mer, jag råkade "power nap'a" i några timmar och så har vi ätit en delikat middag bestående av pommes frites och ketchup. Vet inte om det är vi som är kräsna eller om det faktiskt är så att dom lyckas få all vanlig mat att smaka konstigt.

Vi var ju på karnevalen igår också, det var väl trevligt. Upptäckte även att det var St Patrick's day igår, synd att man inte dricker öl. Annars hängde vi mest på Grabbarna grus och kryssade mellan olika karaokebarer. Haha, en liten pinsam grej var att vår norska guide vi hade idag kände igen oss från Grabbarna grus igår och vi har inget minne av honom.

Hoppas alla la märke till att jag har lärt mig skriva åäö på detta tangentbordet, himla duktigt tycker jag.

Dag 2

Utgangen igar var sjukt kul, och galen. Gillar att man kan bli kalasfull utan att betala en krona har. Vet inte hur manga barer vi var inne pa igar men det var nagra stycken iaf, till slut fick vi tacka nej till alla gratis shots och drinkar. Kvallen slutade med att var tyska van skar upp handen nar han skulle klattra over ett staket sa dom fick fara till sjukhuset och vi for hem, lika bra det.

Ikvall sa borjar karnevalen i Playa del Ingles sa vi tankte ga dit for att kolla nar dom utser stadens Drag queen, haha. Vi tankte aven kolla in gaybarerna som ligger bredvid, kan bli intressant. Annars idag sa har vi spenderat hela dagen pa en strand som heter Playa del Amadores och aven badat. Vi har aven spenderat ett antal timmar pa att aka buss och inte minst pa att vanta pa bussar, tidtabeller var tydligen inte varan starka sida..

Dag 1

Nu har vi varit har i en dag och har redan hunnit vara med om en hel del, haha. Vi bor pa ett jattefint hotell men vi upptackte efter inte alltfor lang tid att vi ar dom enda ungdomarna har, och da menar jag ENDA. Men det ar ju trevligt, forutom att alla stirrar pa oss vars vi en ar. Alla gubbar halsar dock och ler mot oss sa det lar nog inte droja sa lange innan vi hittar nagra vanner att hanga med..

Vi borjade iaf dagen med att ga till ett annat hotell for att hitta nagon fran Apollo att snacka med. Vi fick da traffa en (jattesnygg-) dansk kille, synd att vi bara fattade halften av vad han sa. Vi har iaf bokat 2 utflykter nu och gatt runt halva stan sa nu hittar vi lite battre. Ikvall hade vi tankt ga ut men efter att man inte gar ut forns efter 12 nangang sa tankte vi roa oss med minigolf och annat tills dess. Nu ar Sara ivrig sa maste ga!


Lördag

Är så gott som klar med min packning, är ju bara två dagar kvar tills vi far nu. Wie! Min väska lär ju väga ett ton som vanligt men då är ju och andra sidan allt som det ska. Är mest orolig över att Sara ska ha glömt någonting, typ biljetten.

Nu håller jag på att röjja upp i min lägenhet, känns som att jag alltid skriver att jag gör det men på något konstigt sätt så är det lika stökigt igen någon dag efter att jag har storstädat. När jag är klar med det tänkte jag äta och fixa mig och sedan fara på Christinas och Fredriks inflyttningsfest. Är riktigt taggad faktiskt, även fast jag börjar jobba klockan 7 imorgon. Förhoppningsvis så blir det inte så svårt att motivera sig till att gå upp eftersom jag sedan har tio lediga dagar framför mig!



Bio

Vi såg Sanctum. Den var väl bra fast hemsk, jag tycker och andra sidan att alla filmer är skithemska och tittade nog mer ner i halsduken än på filmen. Kommer säkert drömma mardrömmar om trånga grottor nu, haha.


Vår!

Har varit nere på stan och fixat ett nytt mobilbatteri (hittade aldrig det gamla..) och även växlat pengar och köpt lite nödvändigheter inför Gran Canaria. Att solen sken och det faktum att man kan gå på stan i bara vårjacka gjorde mig än lite mer taggad. Nu ska jag strax ner på stan igen och möta Amanda för att shoppa lite, äta och så kanske det även blir bio ikväll.


Panik

Mitt mobilbatteri är spårlöst borta. Låter sjukt konstigt men när jag skulle bädda sängen imorse och lyfta upp täcket så det "flyger" sådär så tänkte jag inte på att min mobil låg på täcket och alltså flög iväg för att sedan krascha i garderoben. Mobilen och luckan låg då nedanför garderoben medan batteriet är spårlöst försvunnet. Har under dom senaste timmarna vänt upp och ner på lägenheten utan resultat. Förstår verkligen inte, saker kan inte spårlöst försvinna på 20 kvadratmeter.


Vart är du? :(


5 mars

Gårdagen var trevlig. Vi åt god mat, spelade kinect och snackade. Kände att det var rätt beslut att inte följa med på krogen och jag var faktiskt förvånansvärt pigg på jobbet idag. Kvällen gick dock segt och jag tror hela Umeås befolkning såg på melodifestivalen, inte var dom på Konsum iallafall. Imorgon tänkte jag ställa klockan på 7.30, man kan ju för allt i världen inte missa starten på Vasaloppet!


RSS 2.0