Turkeey

Inte många dagar kvar tills jag och Sara far till Turkiet nu. Längtar ihjäl mig!







Gran Canaria mars '11


Innan jag kände dig

Blev utgång igår, helt okej. Ikväll tar jag det lugnt, lyssnar på Melissa Horns nya och sådär. Bättre än bäst.


If you don't like how things are, change it.


Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.


Bästa

Idag är min enda lediga dag den här veckan och den har jag spenderat i Flarken och med Sara. Vi har cruisat runt i Ånäset och Robertsfors, haft picknick i bilen på en parkering, taggat inför Turkiet och en massa mer. Bara 2 veckor kvar nu!

 


Innebandy

Ikväll är det dags för "Bortamatch IK" att ha sin första träning. Sjukt taggad!


11 september

Blir inte mycket skrivet här nuförtiden, känns som att det inte finns så mycket att berätta. Men jag ger det ett försök. Har haft en väldigt lugn och skön helg som har varit så långt ifrån festande man kan komma vilket jag behövde. I fredags blev det häng hos Ida och idoltittande och när dom drog ut på krogen så drog jag hem. Igår var vi hos Kicki och hade film-, tjejkväll vilket också var mycket uppskattat!

Annars idag så har jag chillat i Lukas lägenhet och snyltat på hans internet och tv. Var såklart en hel del program om "nine eleven" idag och jag tycker det känns så sjukt att det redan gått tio år. Tror alla kommer ihåg exakt vad man gjorde den dagen för tio år sen när man fick reda på det hemska som hänt. Sjukt det med.


Det kommer bättre tider, jag vet det.

För mig är det skitviktigt att alltid ha något att se fram emot, det gör liksom dryga dagar mindre jobbiga (typ hela den här veckan..) Andra år brukar jag bli lite deppig när sommaren är över och en lång och dryg vinter väntar men inte i år eftersom jag vet att den här hösten kommer bli GRYM! Eller vad sägs som;  

  • Turkiet med Sara 28 sep-5 okt
  • Stockholm och Rihannakonsert med Annicka och Angelica 1-3 nov
  • Reseledarutbildning, Spanien 11 nov-14 dec


RSS 2.0