Onsdag

Idag har jag inte gjort nått speciellt egentligen, jobbat, sovit och börjat planera lite inför helgen. Kommer bli så jäkla skönt att vara ledig. Blir förhoppningsvis krogen på lördag!

Var jättetrevligt hos Anki igår iallafall. Det var längesen jag skrattade så mycket och det var längesen jag var så mätt, haha. Vi gjorde världens godaste middag bestående av grillad kyckling, kroketter och bearnaisesås. Sen blev det godis och fail-chips på det. Våran chipspåse som vi hade köpt innehöll bara helt smaklösa chips, det var nämligen ingen krydda på dom och vi orkade inte fara tillbaka och byta påse så blev till att krydda själv. Trevlig kväll iallafall och det måste definitivt göras om!


Haha gammal bild!


Tisdag

Jobbade till 3 idag och nu sitter jag och äter Ben & Jerrys glass, gott! Ikväll blir det tjejkväll hos Anki med middag, film och allmänt mys!


Gjord av pandamanda, lite häftig tycker jag faktiskt.


Söndag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Jag har jobbat 6 dagar i sträck nu så det ska bli jäkligt skönt att vara ledig imorgon. Har typ planerat att sova och göra så lite som möjligt!

Fredag

Verkar som att många ska ut ikväll men det blir inget för min del. Börjar jobba 7 imorgon så det blir att vara hemma och se Idol istället. Hoppas alla är taggade nästa helg för då är jag ledig och då SKA jag fara på krogen, hör ni det? ;)


Nostalgi

Eftersom en viss Ida aldrig uppdaterar sin blogg så har jag läst lite i hennes arkiv. Väldigt intressant faktiskt, det bästa med bloggar är ju faktiskt att man kan gå tillbaka och se vad man gjorde/tyckte/kände för ett år sen för det har man ju garanterat glömt. Anyhow, hittade en fin beskrivning Ida hade skrivit om mig för ett och ett halvt år sen.

"Matilda bor i Flarkbäcken, en liten by utanför Ånäset (8 mil utanför Umeå). Hon har en bondgård med massa kor, katter och säkert massa andra skumma djur med. Hon har 3 syskon, en storebror och två småsyskon. Matilda har mörkblont krulligt hår, blå ögon och är oftast klädd i fula långkallingar och en  förstor tröjja =).  Personligen så tycker jag att det är fint, och var inte jag som kom på att strumpbyxor ser ut som fula långkallingar heller. Det var min elaka bror, han med jobbarbyxor som kommer dränkt i dynga o klagar på andras kläder......... jaja, sån är han :)

Matilda har precis fyllt 18, så nu börjar det bli dags att ta körkortet för henne. Det blir kul ;)

Och bara så alla vet är matilda inte någon heltidsbonde, utan hon har en prima liten söt etta på haga. Såå vem vet, snart kanske hon är en riktigt stadsfjolla ^^"



Här är då jag, klädd i för stor tröja och "långkallingar"


Onsdag

Har nyss ätit tacos, mmm! Nu tänkte jag fara ner på stan och kolla om jag hittar några bra träningsskor och sedan fara och träna! Idol ikväll också! :D


Workwork

Har jobbat ikväll, jobbar imorgon och även resten av veckan. Eftersom jag inte gör så mycket annat än att jobba (klagar inte!) så har jag inte så mycket att dela med mig av. Skulle i och för sig kunna skriva en hel uppsats om roliga och knasiga kunder men sånt får man ju inte göra, haha.

Imorgon slutar jag klockan 3 så hade tänkt hinna gå en sväng på stan och sedan fara och träna. Eftersom vi har extrapris på diverse tacostillbehör på jobbet just nu så måååste jag bara göra tacos även den här veckan. Bra ursäkt, hehe.



Måndag

Har vart ledig idag och som vanligt när jag är ledig så har jag inte gjort så mycket vettigt. Blev att sova länge, chillade lite och sen for jag och tränade 1,5 timme varav en timme var ett step up-pass. Sjukt jobbigt men riktigt roligt! Sedan har jag storhandlat och lagat middag. Nu sitter jag och ser "Biggest loser Sverige" och "Ullared" på datorn, lika bra som alltid!


Dagens middag: Pasta och tonfisksås. Är medveten om att tonfisksåsen ser ut som spya fast den är faktiskt god!


Söndag

Har jobbat 16-22 idag och nu sitter jag och ser på valvakan. I och för sig så är det redan avgjort men det är riktigt intressant att se ändå. Har faktiskt börjat tycka det är väldigt kul med politik vilket jag inte trodde att jag skulle tycka för några år sedan!


Fest

Här kommer lite bilder från festen hos Erik igår. Riktigt roligt var det och det spårade även en aning. Hoppas det är okej för alla att jag lägger ut bilderna!
















Freeedag!

Hade tid hos tandläkaren imorse, gick bara bra! Sen for jag hem och sov några timmar till innan jag ringde och väckte Christina för att höra om planer för kvällen. Blir att fara på födelsedagsfest på Umedalen, blir säkert trevligt. Har en del jag måste hinna göra idag också som städa, diska, vika tvätt, handla, duscha, fixa mig och äta. Lika bra att sätta igång för jag är väl inte känd för att vara speciellt snabb!


12 september 2009 - haha!


Hakatjärn

I måndags for jag och Sara på en liten kvällsutflykt. Efter att ha besökt OK för att införskaffa nödvändig föda (godis) så for vi till Hakatjärn där Alexander och hans vän befann sig. De var tydligen där och fiskade men verkade mest ha fångat grodor. Vi stannade en stund och grillade korv innan vi bestämde oss för att fara hem. Det var lättare sagt en gjort att hitta tillbaks till bilen när det var kolsvart och vi bara hade en kass mobillampa att lysa med. Vi lyckades även köra vilse i dimman på vägen hem när vi skulle ta en genväg men man kan ju inte vara bäst jämt!









Bara så ni vet

Har fått mitt internet att fungera igen efter tre dagars icke-fungerande. Jag är bäst.

Kanske borde städa oftare?

Tappade just en vindruva som for in under kylskåpet. Tänkte att det kan ju vara bra att hitta den så att den inte ligger där och möglar. Började gräva lite med ett sopskaft och hittade en hel del intressanta grejer.

T ex så hittade jag delar av en vitlök. Har inget minne av att jag har använt en vitlök under dom två åren jag har bott här, den är med andra ord rätt gammal. Hittade även en ring som jag köpte i Paris men som jag tappade bort typ dagen efter jag kom hem, najs!

Dock så hittade jag aldrig igen min vindruva..


Hemmakväll

Ser ut som att det blir en hemmakväll ikväll, kanske lika bra det. Jobbade 7-16 idag och sen har Annicka varit här ett tag också. Vi gick och köpte kebab, hur gott som helst!

Gårdagen då, kan säga att "I rymden finns inga känslor" var en riktigt störd film men samtidigt bra och lite smårolig. For till Anki sen och där var det en hel del folk. Det var trevligt även fast jag for hem rätt tidigt.


Fullt upp!

Idag har jag varit och ätit lunch med mamma på restaurangen på Östra. Det var vi och 50 pensionärer, haha. Man kan iallafall äta trerätterslunch för 80 kronor som hotell- och restaurangprogrammets elever lagar, rätt värt faktiskt. Sen for vi och hälsade på mormor ett tag. Är hemma nu men ska på bio snart med Annicka, Ida och 3 x systrar Andersson. Vi ska se "I rymden finns inga känslor". Den verkar jättebra, iallafall om man ska lita på Sara! Efter bion ska jag vidare till Ankis "avskedsfest" så det ska bli riktigt roligt! Vet dock inte hur länge jag stannar eftersom jag börjar jobba klockan 7 imorgon..


Helgen

Har inget vettigt att skriva utan undrade mest vad som händer i helgen. Krogen, bio, film, fika, vad som helst, jag är på!


Tv-nörden

Upptäckte att det är en massa bra serier som börjar nu i veckan och då menar jag inte sånadär töntserier som alla verkar följa som typ Greys anatomy, Desperate housewifes, One tree hill och allt vad dom heter. Utan jag menar BRA serier, som i klass med Bonde söker fru. Idag hade nya säsongen av Ullared premiär, haha det är så sjukt roligt, typisk Matilda-serie! Sen såg jag även Lite sällskap med Filip och Fredrik, jäkligt pinsamt men ändå väldigt roligt.

Imorgon börjar Idol igen och det är alltid lika kul. Såg även att det började en ny serie på Onsdag som heter Kungarna av Tylösand, den verkar vara minst sagt pinsam men vad är roligare än att se folk göra bort sig på tv som inte ens fattar det själva?

Ullared


Mästerfotografen

När: Förra helgen
Var: Saras dusch
Hur: Med Saras fantastiska mobilkamera





Kalas

Jag och Annicka pallrade oss upp klockan nio imorse för att vi skulle ta bussen hem. Var väldigt skönt att sova på bussen kan jag tala om. Väl hemma ramlade det in en massa släktingar eftersom vi firade pappas 50-årsdag. Blev en massa smörgåstårta, vanlig tårta och fika. Fick sedan skjuts tillbaka till stan av farmor. Är ledig imorgon och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ska gå några ärenden på stan iallafall sen får jag se vad som händer.





Sötaste kusinen, Hjalmar!


Krogenkrogen

Fick överraskningsbesök av Sara nyss. Blev liiite rädd när någon ringde på som ett cp klockan halv 12 och sedan när jag öppnar dörren så står det ingen där utan det kommer bara fram en läskig hand bakom dörren, haha! Snackade en massa som vanligt innan hon var tvungen att fara igen, trevligt iallafall!

Kan berätta att gårkvällen var väldigt trevlig! Verkligen jätterolig förfest i Eriks lägenhet, var så roligt att träffa tjejerna och alla var supertaggade. Drog sedan till Krogenkrogen där det blev en massa dans som vanligt. Var lite less sista timmen och borde kanske be vissa om ursäkt för mitt dåliga humör, jag hade ganska trevligt trots allt. När vi kom ut från krogen vid 2-tiden så hittar jag inte min mobil och det visar sig då att jag har glömt den hos Erik. Går dit och bankar lite lagom på dörren, ringer på Ida och Eriks telefon men inget svar. Tror vi väckte halva  korridoren i bara farten, en viss skåning blev inte så glad haha!

Hemma var man halv 4 så jag och Annicka slocknade rätt fort. Har iallafall fått tillbaks min mobil nu så det löste sig till slut!

För en tid som bara går och aldrig kommer igen.




And here we go again..

Jobb idag, jobb imorgon och jobb på Lördag. Så ser mitt liv ut just nu. Förkyld har man blivit också, igen. Har väl aldrig varit frisk nån längre period på hela sommaren. Suger iallafall, vill ju kunna träna!

Helgen bjuder förhoppningsvis på trevligheter, Krogenkrogen öppnar igen på Lördag så där måste man ju sjääälvklart befinna sig. Vart förfestandet blir är för tillfället en gåta. Tjafs hit och tjafs dit.. Löser sig väl förhoppningsvis. På Söndag ska jag fira pappas 50-årsdag med släkten så det blir nog roligt. Stannar en extra dag i Flarken också eftersom jag är ledig på Måndag. Najsnajs!

RSS 2.0