23:26

Nu är jag hemma igen, från Kreta alltså. Kom hem igår imorse och var sjukt sliten efter att inte ha sovit nått på hela natten, förutom nån timme på en bänk på Arlanda. Orkar inte skriva något om Kreta nu eller lägga in bilder men jag gör det nån annan dag. :) Idag klev jag upp klockan 7 och började tvätta, packa upp, städa , rensa garderoben osv enda tills klockan tre på dagen, sen åt jag middag och for sedan till konsum och jobbade mellan 16 och 22. Är rätt trött nu men ändå taggad på att skolan börjar imorrn. :) Kommer säkert bli less efter några dagar men är ändå sista året så det är bara att kämpa på. :) 


Älsklingspluppen. :*

lesss

Åhh, jag vill hitta på nått, kul att sitta hemma på en fredagkväll. Känns inte lönt att fara nånstans eftersom jag börjar jobba kl 7 imorrn och det gör jag på Söndag också. Jobbar 6 av 7 dagar den här veckan och självklart ska det vara asbra väder nudå.. Jag vill vara ledig.

Har inte orkat skriva på länge men har väl inte hänt så mycket intressant för den delen heller. ;p
Var iallafall en sväng på Nolia, hittade inget värt att köpa men fick iaf se en söt glassgubbe, (sovarn!)..
Sen har jag som sagt jobbat hela tiden, hunnit vara med Johan en del, träffat Sara och Alexander en snabbis. I onsdags for vi dock till Norrmjöle och badade och det var mys. Faktiskt helt okej temperatur i vattnet.

8 månader igår. Älskar dej, bubben! ;)              


RSS 2.0