GRATTIS!

Idag så fyller världens bästa Sara Aronsson 19 år! Och det firar vi med att se Melissa Horn på Umeå Open ikväll. Jag har nu även tänkt ut en finfin present..
Du får en valfri meny på Max som jag betalar! Bra va? ;D


Haha.. skolavslutningen i 9an.


Sommar

Har suttit och diskuterat lite sommarplaner med Christina så nu är jag fruktansvärt taggad på sommaren. Tänk ; Kulturnatta, Brännbollsyran, Valborg, Midsommar, studenten, festival, sena sommarkvällar, fest, grilla osv! Åhhh, vill ha det nu!

















Haha det somrigaste jag kunde hitta!


Torsdag

Idag har väl inte hänt så speciellt mycket, hade prov i Inköp och varuhantering (lika intressant som det låter). Det gick bara bra faktiskt, blir sur om jag inte får mvg!

Imorgon är jag ledig, vi skulle egentligen jobba med UF men jag har tydligen smittat alla i min grupp, too bad! Så nu är man ledig imorgon och det känns väldigt skönt. Har dock en hemsida som måste göras klart, tur att jag är expert på sånt.. NOT. Skulle behöva en datanördvän förtillfället, så känner du dej träffad så kan du ju höra av dej! ;)


I helgen blir det jobb på Frasses och även Umeå Open med Sara.
Ska äntligen få se Melissa Horn, är så taggad!



You never were and you never will be mine.

Varför ägnar jag ens en tanke åt dej när du bevisar gång på gång att du inte förtjänar det? Varför snackar jag ens med dej när du undanhåller allt som jag egentligen borde få veta?
Allt det vi hade betyder ingenting för dej.

Nu är jag less på det här, nu är det "slut". På riktigt den här gången.

Teneriffa - Del 3

Näst sista dagen var vi på en båtutflykt där man skulle få kolla på valar och eventuellt delfiner. Det var riktigt trevligt och vi fick se några valar, dock så trodde vi att det var delfiner för dom såg ut som det. (a)






Teide, Spaniens högsta berg.




Valarna ville inte va med på bild men dom var iallafall framför den där båten, haha.


"Mums"




Bio

Igår var jag på bio med Ida och vi såg "Remember me". Den var bra men lite seg kanske. Bara det att det var Robert Pattinson som spelade huvudrollen gör den ju sevärd. ;) Det var iallafall världens konstigaste slut som var omöjligt att lista ut. Egentligen ett ganska dåligt slut eftersom det inte hade nånting med resten av filmen att göra. Ska inte avslöja för mycket, se den!


Halsfluss again..

Den här dagen har varit väldigt lång. Tog 3 timmar att fixa med montern och sen for vi hem ett tag innan vi for tillbaks till mässan igen. Var där i 4 timmar innan min hals bestämde sig för att ge upp. Så med en röst som låter som en 80-årig tant i målbrottet, feber, jävligt ont i halsen, svullna halsmandlar, värk i kroppen osv osv så säger jag GODNATT!

Onsdag

Idag har jag varit hos Rebecca hela dagen och vi har förberett en massa inför UF-mässan som börjar imorgon. Får hoppas att vi har tänkt på allt nu och att allt går bra. Senare på kvällen var vi på skolan på infomöte om våran business trip. Vecka 15 ska nämligen hela våran klass till Paris och det ska bli sjukt roligt!


Det är alltså oss ni ska handla av! ;D

Teneriffa - Del 2

På Tisdagen for vi till en djurpark som heter Loro Park, det var lite småcoolt faktiskt. =)

























Studentklänning

Nu har jag beställt min studentklänning och jag är sjukt NÖJD! Blev helt plötsligt väldigt taggad på studenten nu när jag äntligen hittat en klänning som jag gillar. Nu återstår det bara att hitta en klänning till studentskivan och en ev. balklänning. Hmm..



Teneriffa - Del 1

Upptäckte att jag hade en hel del bilder som jag vill lägga upp så det får bli flera inlägg. Vet inte vad jag ska berätta om själva resan..? Att det var varmt och soligt kan ni nog räkna ut själva. ;p Vi gjorde inte så mycket mer än att sola och bada, ÄTA, fara på några utflykter och ta det lugnt. Hotellet vi bodde på var ett specialanpassat handikapphotell eftersom mormor var med. Det var jättefint men det var nästan bara handikappade och pensionärer som bodde där så det var kanske inte så party. Men vi hade det iallafall jättetrevligt! =)


Flygplatsen i Barcelona.
Vi mellanlandade där och spenderade några timmar innan vi flög vidare till Teneriffa.





Los Cristianos. Det var inte lite backar!















Vare det här du menade med fula bilder Amanda? Synd att jag tyckte den var fin då! ;)


































Söndag.

Slapp jobba idag, så skönt. Har inte åstadkommit mycket idag; sovit, sett reprisen av Melodifestivalen, duschat, ätit nudlar och datanördat alldeles för mycket. Hade gärna fortsatt så resten av dagen om det inte vore för allt jäkla plugg som måste göras som jag blundat för länge nu. Synd att jag har glömt bort hur man pluggar eller hur man kommer igång att plugga rättare sagt.

Hursomhelst.. Igår blev det förfest och melodifestivalstittande hos Pontus. Eller vi försökte se Melodifestivalen, känns som att alla inte var lika intresserade och försökte överrösta med annat! ;) Efter det drog vi vidare till Krogenkrogen och det var helt okej där. Gratis inträde så värt det ändå. Sedan for vi och åt på Max, sjukt gott! Kvällens höjdpunkt! ;D

Hemma!

Nu är jag hemma igen och håller på att packa upp, tvätta osv. Ikväll blir det att se Melodifestivalen sen Krogenkrogen, blir nog bra! Ska be till gud också att jag inte behöver jobba imorn..



Bilder kommer imorgon! =) 


1 dag kvar!

Just nu håller jag på att packa, kan bara än en gång konstatera att jag suger på det. Lär ju ta med alldeles för mycket som vanligt.

Helgen bestod av massa jobb och en väldigt lyckad utgång! Var ju tänkt att vi skulle träffas och fika men efter att ha tryckt i oss alldeles för mycket fika och pizza så vart vi taggade på krogen. Tur att vi for säger jag bara, hade hur kul som helst. Träffade Annicka mfl på väg dit och sen massa fler på Krogenkrogen. Det absolut roligaste var när jag fick syn på en gammal klasskompis som jag inte träffat på 3 år eftersom hon bor i Piteå nu. Tror vi blev lika chockade båda två. Blev hur glad som helst, lite svårt att återberätta vad som har hänt i ens liv de senaste 3 åren bara. =)

Och imorgon blir det flyg till Sthlm och sen Teneriffa på Onsdag! Tagga!
Btw så kommer jag hem LÖRDAG den 13 mars så om det händer nått kul denna Lördag, berätta det för mej tack!




Bilder från Kreta! =)


RSS 2.0