Rubrik.

Nu ska grodan uppdatera ska ni se! (Antar att det var Kix som skrev kommentaren!) ;)

Just nu sitter jag iaf i min säng och stinker pommes frites för att jag har spenderat hela eftermiddagen och kvällen på Frasses. Trodde det skulle vara asmkt folk idag för att det är mellandagsrea och shit men det var typ inge folk alls så det var skönt! Kul att träffa Annicka också som var förbi på ett skrov ;D

Igår vart det Cover club och innan det förfest i Röbäck. Riktigt trevligt faktiskt.  Förfesten hos Fredrik var rolig, längesen man träffade vissa osv. Roligaste var ändå när vi satt vi fem tjejer inne på toan och hade lite deep talk, ingen blev nog klokare men det var kul iaf ;D Sen drog killarna vidare till Corona och vi tjejer +Fredrik och Pontus for på Cover club. Det var pinsamt lite folk, men det var som kul ändå. Träffade ju Linnepinne där så det var lite oväntat =) (Vad kul att du festar på Cover club Linn) ;)
Vid halv 1 så började Idol-Nicklas spela och som dom trogna fans jag och Kix är så hängde vi självklart längst fram hela spelningen ;) Man fick gå upp på scenen om man ville så det gjorde vi såklart, haha. Sen fick vi en kram också så det var kul.

Bjuder på några fina bilder;

     

Ännu en helg.

Har kommit på att jag bara bloggar om vad jag gör på helgerna alltså måste jag ha väldigt händelselösa vardagar ;p

Fredag;
Jag och Anki tog bussen till Ida för att se på Idolfinalen och baka till julmarknaden. När vi hade hoppat av bussen kom Idas pappa och hämtade upp oss med lastbilen så vi slapp gå, jag tycker det är skitkul att åka lastbil :D Vi bakade iaf jättemkt mockarutor, paketerade dom och en massa chokladbollar. Vi såg Idol också och det var bra som alltid, jag hejade egentligen på Calle men Erik sjöng faktiskt vinnarlåten bättre, han var väl liite värdig vinnare ändå då ;p

Lördag;
Vi klev upp skittidigt och for på julmarknaden på Forslunda. Det vart svinkallt efter ett tag men vi sålde på bra ändå. Sammanlagt sålde vi fika för 1900kr, asbra! =) Så nu kan vi äntligen köpa in material till uf-företaget så att vi kan börja tillverka smyckena.

Bilder från julmarknaden;



På kvällen var jag och såg "Luftslotten som sprängdes" på bio. Filmen var bra och sällskapet också :)

Söndag;
Sov typ hela dagen men vid 5 for jag, Ida och Anki på Afrodance. Det var rätt kul men jobbigt ;p


Sista veckan i skolan nu innan jullovet, och massa plugg såklart. Måste verkligen ta tag i det här med plugget känner jag! Och så var det julklapparna också, har inte köpt en enda en, paniik.

tjao!


,

"Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå."


Helgen.

Har glömt att berätta om helgen kom jag på, den var iaf sjukt jävla bra!!

Fredag;
For på halkbanan tidigt på morgonen och vad där typ hela dagen. Det var hur kul om helst att sladda runt på banan, efter att ha kört där så ville man typ bli rallyförare! =) Man fick även sitta i en bil som vändes upp och ner och det var skitläskigt fast kul.

På kvällen blev det förfest hos Ida W, upptäckte att hon bara bodde 100 m från mej. Sen drog vi vidare till Cover club. Det var som vanligt inte så mycket folk när man kom dit men vällde det verkligen in folk man kände, hur kul som helst! Det vart mycket dans och massa prat med trevliga människor. Efter stängning for vi på Max och sen vidare till Frasses, tjockt men gott!





Lördag;
Vaknade klockan 3 och upptäckte att det redan var mörkt ute. Blev iaf pizza hos Ida W och sen drog vi vidare till Krogenkrogen. Jag hade aldrig vart där förut men det var bra, inte lika bra som Cover club dock. Det var inte lika många man kände där men då lär man känna fler nya och så blir det desto mer dans. Jag och Annicka gick våra vanliga raggarrundor och det är alltid lika kul, haha. =)

Efter stängning så försvann folk lite här och där och jag och Annicka kände oss lite lost på Ålidhem eftersom vi aldrig varit där. Vi blev lite sugna på efterfest men visste inte riktigt vars vi skulle så jag fick en idé om att om vi hittar nåra randoms så kan vi ju alltid följa efter dom och se vars dom ska, haha. Vi hittade iaf två mkt trevliga pojkar som följde oss till stan. När vi kom dit så hade Max stängt men det gjorde inget för vi träffade några trevliga typer utanför som spelade munspel och sjöng såå fint så, asroliga. Sen gick vi till Statoil för att äta och sen började vi gå tillbaks mot Ålidhem men vände vid sjukhuset och gick hem till Haga igen. Var hemma klockan 5 efter 2,5 timmars vandring med Annicka och pojkarna, riktigt trevligt hade vi iaf! =)

Efter att jag vaknade till på Söndagen så tog jag och Ida och pallrade oss till gymmet, så nu behöver vi inte ha lika dåligt samvete för resten av helgen! ;)



Min lilla partypingla! :*






Tack alla pojkar och flickor för superbra helg! <3


jao.

Var ett tag sen jag skrev nu så jag känner att jag borde uppdatera, har inget vettigt att skriva så ni kan ju anteckna om ni vill eller stoppa det i eran carebox! ;)

Helgen som var spenderade jag mestadels med Ida och Erik, vi var taggade på fest men ingen annan var det, tråkisar.. Vi såg iaf Idol, åt fett, tog lite fina bilder osv. =) Sen har jag vart med släkten och fikat hos mormor, gått på skyltsöndag, bakat lussebullar och kola. Det vart en myshelg helt enkelt! :)

Kan även upplysa om att jag har skaffat gymkort, att jag och Ida har börjat äta på Subway heela tiden, att jag lyckades fika för 80 spänn idag och att jag har halkbana på fredag och är jätteeeenervös! haha :)


Hoppas det blir krogen i helgen för det var ändå ett tag sen. Vi måste hitta på nått iaf för snart klättrar jag på väggarna! ;D

Vad osammanhängande och fint allt blev, baj!


RSS 2.0