"Ett steg för människan"

Varit och sett på ettornas projekt på Midgård ikväll med pappsen, det var najs! Alla estetklasser hade satt ihop en föreställning med typ teater, sång och dans och efter det var slut så for vi McDonalds och åt. Bjuder på några suddiga bilder!


27 februari

Jobb 10-20 och sen direkt på innebandymatch och nu är det bara att duscha, sova och tagga för ett nytt tiotimmarspass imorgon, woho. Leeedig på Onsdag iallafall nån skulle vara sugen på att hitta på något!


Söndag

Känner att det här har varit en hyfsat produktiv dag för att vara en Söndag. Efter att ha sovit lite för länge så gick jag ut och gick i det fina vädret sen har jag även handlat, tvättat, dammsugit och skurat golven så nu luktar lägenheten fräscht igen istället för öl, haha. Tog en titt på kommande veckans schema och såg att jag är ledig Onsdag och Fredag vilket jag inte brukar vara och att typ alla veckans kvällar redan är uppbokade, kul!


"Google är min bästa vän"


Mello (töntigaste förkortningen, jag vet)

Ikväll blir det melodifestivalstittande hos Kicki och eventuellt utgång sen, känner mig inte så jättetaggad för tillfället men!


Gårdagen

Hade verkligen en grym födelsedag igår! Blev som sagt förfest hos mig och sedan drog vi på Allstar och jag hade sjukt kul hela kvällen! Jag och Sara drog på Max sen och blev visst kvar till stängning innan vi fick gratis taxi hem. Idag har vi mått som vi förtjänade men for ner på stan en sväng och kollade i lite affärer och åt på Subway.


21!

Tänka sig att man fyller år idag! Bjöd mina kära arbetskamrater på fika idag och fick minsann en trisslott av sötnisse också. Ikväll så kommer det lite folk hit och sen blir det utgång på Allstar, blir bra det här!


Fettisdag

Det var skönt att fara hem och få känna sig ledig på riktigt även fast det bara var för en dag. Blev tacosx2, födelsedagsfika för Amanda, promenad i solskenet och en sväng förbi Robban för att kolla in Annickas nya lägga. Fint!


Flarken

Imorgon efter jobbet beger jag mig till Flarken. Har inte varit hemma sen julafton om man bortser från en tre timmars visit för några veckor sen, så det ska bli trevligt. Blir att fira Amanda som fyller år på Tisdag också!


Söndag

Hade match ikväll, vi förlorade med 6-4 mot några vi lätt skulle ha vunnit mot egentligen.. Synd bara att halva laget ägnar all energi åt att vara sura och gnälla på domaren, trodde vi hade insett efter tio matcher i korpen att domarnivån inte är särskilt hög? Ja, jag är bitter.

Gillar förresten utsikten jag har genom mina fönster. Blir en liten överraskning varje gång man kommer ut vad det är för väder.

Rockfest

Minst sagt hektiskt idag på jobbet efter ett strömavbrott på morgonen, precis allt krånglade efter det. Ikväll är det lagfest (igen, haha) med rocktema. Börjar jobba sju imorgon så blir lugnt för min del!


Dag 18: Din mobiltelefon.

En liten Sony Ericsson med tangentbord är vad jag har, funkar väl helt okej. Men den dagen denna telefon dör då blir det Iphone!

Dag 17: En bild på dig och någon i din familj


Some call it Valentine's day, I call it tuesday.

Seg dag på jobbet, seg träning ikväll. Hoppas på att vakna upp till något bättre imorgon.


Dag 16: En bild på dig och någon vuxen person.

Haha.. Med Tobias Karlsson från Let´s Dance.

Dag 15: En bild som får dig att le.

Trästock-10. Så bra.

Bästa

Lite från gårdagens festligheter. Kung kväll!

Lagfest


Snopet

Hade gjort mig i ordning för matchen och skulle just kliva ut genom dörren så ringer Rebecka och säger att matchen är inställd.. Lite surt att vi får veta det typ en halvtimma innan bara men det var tydligen någon dubbelbokning på hallarna på Nolia. Nåja, får väl ha en chill hemmakväll istället.


Twister


Dag 14: En bild du tycker visar kärlek

Laget är kärlek för mig. Bara för att vi har så jävla roligt hela tiden!

Nu: partaj!


Dag 13: Några favoritcitat.

Älskar citat och "visdomsord". Favoriten är dock den jag har på insidan av min almanacka.


Dag 12: En puss- eller krambild på dig med någon annan


Snaaart

Lyxar till det med tacos och cola idag och taggar att snart är det helg. Bara lite jobb ikväll först och ett 12-22.15 -pass imorgon men sen så! På Lördag blir det förfest med fotbollstjejerna och sen vidare till André för fest natten lång med världens bästa Bortamatch IK. Match på Söndag också, vi lär vara slitna haha.


Dag 11: Bakgrund på mobilen

Camp Nou.

Dag 10: En bild från din förra sommar

Trästock. Bra kväll.

-


Hjärta eller hjärna?

Jobbade 12-22.15 idag. Lååångt pass. Borde egentligen sova nu eftersom jag börjar nio imorgon men fastnar framför datorn som vanligt. Annars har jag mest beslutsångest inför helgen, vill befinna mig på två olika ställen samtidigt på lördagkväll vilket går.. dåligt.


Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv

2009.
2012.

Sommar?


Dag 8: En bild på en tid du saknar

Finns inget tidigare skede i livet som jag helt och hållet skulle vilja byta ut mot hur jag har det nu men såklart så finns det alltid saker man saknar. Det finns absolut tillfällen jag saknar gymnasiet; hänga i Röbäck, lokalfester, Krogenkrogen, Thoren osv. Rätt bra ändå.


5 februari

Bangade utgång ikväll eftersom jag inte alls var taggad och hade inte heller nån lust att vara bakis på jobbet imorgon. For ändå förbi Ålidhem en sväng och chillade med några tjejor som gjorde sig redo för kvällen vilket var trevligt. Nu är planen att försöka sova och vara någorlunda pigg imorgon. Hejs!


Dag 7: Din facebookprofilbild med flest likes


Positiv chey

Ser ingen mening med denna jäkla kyla. Ska gå i ide nu. HEJDÅ.

hej sara

Dag 6: En låt som betyder mycket

Shit, vad svårt.. Väljer en låt som har betytt mycket istället. Tur att det faktiskt går att gå vidare här i livet.


Kan man annat än älska 9gag?


Dag 5: Dagens outfit

Inte det lättaste att ta kort på sina kläder, haha. Inget jag brukar göra direkt.


Wanderlust - very strong or irrestible impulse to travel

Bara drygt en månad sen jag kom hem från utlandet men jag känner ändå att jag måste utomlands nu, nu, NU. Hatar när det känns som att man står och stampar på samma ställe, vill se något nytt. Kändes till och med behövligt att jag for till Lycksele förra helgen så man åtminstone fick lite miljöombyte, haha.


Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut

Högstadiet, början på gymnasiet. Inte så bra.


Dag 3: En viktig person i ditt liv


RSS 2.0