Header

Amanda på riktigt nu... Vars fan har min header tagit vägen? Kan du vara snäll och sätta tillbaka den? (Och nej, jag vet inte hur man gör.)







Om inte du sätter tillbaka min header så kanske jag råkar lägga ut några ännu finare bilder på dig... Hör du det Pandamanda? ;)


!

Igår så jobbade jag som sagt till 18.15 och sen for jag till Röbäck. Riktigt trevligt var det! Tog mig iallafall upp 8 imorse och for och jobbade, gick bättre än jag trodde.

Imorgon är det en hel del som ska fixas, far ju till Peace and love på Måndag. Börjar bli riktigt taggad nu!


Konsum

Haha måste bara berätta om vad som hände på Konsum idag!

När jag satt i kassan så kom det två jättesöta killar som var typ 6-7 år gamla som skulle köpa godis.
Jag- Men det är väl inte Lördag idag? :)
Dom- Hihi näe, det är Torsdag men vi hittade pengarna så då får man köpa.
Jag- Haha okej, vars hittade ni dom då?
Dom- Vi kastade upp en boll i ett träd och då ramlade det ner en tjuga!
Jag- Ehh jaha, vad tur ni har då..?

Antar att dom skojade med mig, haha!

Och en annan rolig kund;
Det kom en gammal gubbe som var lite irriterad över att tomburkspantautomaten (heter det så?) inte fungerade och han fick därför inte ut sitt kvitto med pengar. Jag bad då Martin kolla vad som var fel på automaten. Det visade sig då att gubben hade tryckt in 4 stycken 1,5 liter plastflaskor där tomburkarna ska vara och så hade han även tryckt in 5 stycken burkar.. Hela röret och rännan var full så det var kanske inte så konstigt att den inte fungerade!

Haha och sen sa gubben till mig "Han är så duktig på att panta den där Martin, jätteduktig verkligen. Det där hade jag aldrig klarat av!" Hahaha söt gubbe!



Hard work work

Idag så jobbade jag från 8.00 till 18.00, det kändes lite surt att missa det fina vädret men pengar är ju alltid pengar. Imorgon jobbar jag 08.00 till 18.15. Vet inte riktigt vad jag ska göra på kvällen men lär väl bli att fara till Röbäck och se om det händer något trevligt där. Börjar jobba klockan nio dagen efter så det blir inget festande.

Idag efter jobbet så gick jag ut och gick, hade inte tänkt gå så långt men det slutade med att det blev en runda på 2 timmar. Gick typ från Haga - förbi JB - Coop forum- ÖK tillbaks - Sandbacka - JB - Väst på stan - Teg - och sen tillbaks till Haga. Skönt var det iallafall!




Såg en rätt underlig grej efter vägen; Någon hade lagt en död skata på ett brunnslock omringad av en massa frukt, blommor och ljus. Lite mysko?


Skön dag

Idag har jag varit på stan med Christina och gjort lite ärenden, efter vi var klar så köpte vi jordgubbar och gick och satte oss på kajen. Hur skönt som helst, älskar vädret idag! Sen kom Fredrik och vi for och köpte tält till Peace and love. Efter att jag kom hem så kom jag på att jag skulle köpa en mp3, kan vara bra att ha i bilen till p&l eftersom jag gissar att vi inte kommer ha samma musiksmak allihop i bilen. Cyklade därför till Onoff och köpte en mp3 som skulle vara "jääättebra" enligt försäljaren, har inte hunnit testa den ännu men får väl lita på det!






Bättre sent än aldrig

Själva dagen var väldigt lyckad med en jättetrevlig champagnefrukost, fotografering, fika på skolan, utspring, studentflak etc. Sen att kvällen på TC slutade tidigare än väntat var ju inte allt för kul men vi hade iallafall haft en rolig middag med Magnus Betnér som underhållning och senare blev det dans, umgås med klassen och träffa annat känt folk. Att vi åkte hummer till studentskivan gjorde ju inte saken sämre heller!









































Fjortisfylla hej hej!

Fest hos mig! Antal deltagare: 2. Fast vi har kul ändå!

Kvällens höjdpunkt: När Annicka skulle gå över luftmadrassen och sen råkar trampa rakt på en schampoflaska som sprängs så det blir schampo fulla golvet! Och inte nog med det, fläskisen råkar sedan ramla över min säng i fallet och kletar då sitt nymålade nagellack på min säng! Den har nu fina rosa fläckar... Haha jag döööör!!!














Det går bra nu

En vecka sen - Studenten
Idag - Uppkörning, vilket resulterade i det efterlängtade körkortet!
Imorgon - Sommardroskan och övernattning av Annicka
Helgen - Flarken (köra bil!), se fotboll, och träffa Sara

+ så har jag en hel veckas ledighet kvar innan jag börjar jobba!


Tivoli på kajen dagen efter studenten

17 juni

Tänkte bara säga att idag så tog jag det jävligt efterlängtade körkortet!!!!



Imorgon smäller det!

Idag har vi varit och fixat med vår vagn som vi ska ha på studenten. Det regnade och var en aning kallt och vi vart även invaderade av bladlöss men det var trevligt ändå. Efter vi hade pyntat klart så for vi på Mcdonalds och åt och sen for vi även förbi skolan en sväng och lämnade igen nycklar, böcker osv. Sen har jag bara vart hemma och fixat det sista inför imorgon och så följde jag Annicka och åt på Pärlan också.


Dagen som man har gått och väntat på i 12 år är imorgon- ofattbart!!


Livet leker

+ Slut på skolarbeten!
+++ Jag klarade körkortsteoriprovet idag!
++++++ Studenten på Torsdag!

Matilda är glad!


Stan

Dagen började med att jag försov mig och kom på att jag hade körlektion, som tur är så har jag fått låna pappas cykel eftersom min förra blev stulen så jag hann ändå i tid. Efter körlektionen cyklade jag hem igen för att äta frukost och sen cyklade jag till Östra för att träffa Annicka. Känns lite konstigt att vara på Östra måste jag säga, gick trots allt där halva ettan så visst har man en del minnen därifrån. Vi gick sedan och åt lunch i matsalen och sen for vi och solade, har faktiskt blivit några nyanser mindre blek så det känns bra inför balen och studenten.

Resten av dagen har vi vart på stan och gjort lite ärenden, fixat det sista inför balen osv. Har även hunnit träffa både Ida, Erik, Christina och Fredrik och gått runt lite. Åt kulglass på torget och sen åt vi på Max också, gott!

Imorgon är det dags för balen, är lite nervös måste jag erkänna men jag tror det kommer bli en riktigt kul kväll! Har varit lite fram och tillbaks vem jag ska gå med men jag ska iallafall gå med Anki och det kommer bli asbra tror jag. Har inte satsat allt för mycket på balen, det får bli som det blir. Hoppas på bra väder och en rolig kväll helt enkelt!



I brist på bilder så får ni en fulbild som jag lånade av Annicka!


RSS 2.0