En liten uppdatering bara

Igår: Jobb och sedan bowling med Ida och Erik.
Idag: Stan.
Imorgon: Jobb.

Nu: Sova!


Skellhell

Gårdagskvällen i Skellefteå var riktigt trevlig men som så många gånger förr så var förfesten roligare än själva utgången. Kul att träffa så mycket nytt folk också, träffade även några bekanta ansikten på Station så det var lite oväntat.

Var dock inte alltför trevligt att vakna upp superallergisk klockan 7 imorse. Vi hade noga kollat så att det inte var några duntäcken/dunkuddar i sängen men självklart så hade Sara glömt en "dunsocka" UNDER sängen..

Jag, Sara och Simon passade på att ta några fina kort när dom andra var ute och rökte:









Skell

Imorgon ska jag jobba 8-16, sedan blir det att snabbt fara hem och fixa mig och sen ta bussen till Skellefteå. Blir förfest hos Sara och sedan utgång på Station med Sara och hennes vänner. Naaajs!


Satte upp bilden från balen idag. Fint vaaa?


Flarken

Eftersom jag har varit ledig de senaste dagarna så for jag hem till Flarken. Har mest varit hemma och tagit det lugnt, skönt faktiskt. Igårkväll var jag dock i Robertsfors och såg fotboll med Alexander. Blev tyvärr förlust men Sara och Annicka skötte sig bra som vanligt. Efter matchen körde vi runt i Robban och sen plockade vi upp Sara och for hem till Alexander och såg film. Eller ja, Alexander sov mest..

Ikväll kom Sara hit och "hjälpte" mig att baka muffins, dom blev ätbara iallafall! Sen gjorde vi inte så mycket mer än att se Fångarna på fortet. Imorgon far jag tillbaks till stan och på fredag är det dags för jobb igen!

Suddig kväll?

Hittade några gamla bilder från när jag just hade flyttat till min lägenhet. Den som höll i kameran var då inte allför stadig på handen!







Söndag

Jobbade idag 7-16, riktigt drygt att kliva upp så tidigt på morgonen men man kan inte tacka nej till att jobba en söndag. Imorgon ska jag gå en sväng på stan med Annicka och sedan jobba på kvällen. Resten av veckan ser det faktiskt ut som att jag är ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på då. Har typ glömt bort vad man gör när man är ledig.

Pratade i telefon med mamma i 1,5 timma ikväll om jobb, lägenhet och sånt. Nu när jag vet att jag har jobb i höst så ska jag börja kolla efter en ny lägenhet. Ska bli riktigt kul även fast jag känner att jag kommer sakna min lilla etta!


Fredagsmys

Vet egentligen inte varför jag sitter hemma denna fredagkväll när jag både kunde farit hem till Flarken, farit på fisketur eller dragit till Droskan. Men jag hade inte lust helt enkelt. Håller just nu på att ladda ner "The last song" som jag har hört ska vara jättebra och sedan tacos till det, en rätt bra kombination ändå.


Helgen?

Blev jobb idag och även imorgon. Börjar jobba redan klockan 6 imorgon så blir att lägga sig tidigt ikväll. Vad som händer i helgen har jag ingen aning om mer än att jag jobbar på Söndag, så jag är öppen för förslag helt enkelt.





Ta mig tillbaka!

Eftersom jag inte har något vettigt för mig ikväll så tänkte jag att jag kunde lägga in lite bilder från parisresan som jag var på i April. Sjukt rolig resa även fast den innehöll en del missöden men det gjorde den och andra sidan bara mer minnesvärd. Har även insett hur roligt vi hade med klassen och hur mycket jag saknar vissa nu.

Paris är iallafall en sjukt fin stad som jag absolut måste besöka igen!





Första våningen


Utikt från toppen







Sacré Cour


Notre Dame

Triumfbågen

Moulin Rouge



La Fayette





Louvren










Heeelg

I fredags blev det förfest i OK-parken och även hos Anki innan vi drog vidare till Sommardroskan. Massa folk ute och det var riktigt trevligt. Efter droskan blev det Max och sedan tillbaks till Anki på "efterfest". Hemma var man klockan 5 efter en mycket bra kväll! Dagen efter blev det bakispizza med Annicka innan vi tog bussen hem till Ånäset/Flarken. På kvällen hängde jag med Sara och vi gjorde det gamla vanliga; snackade, gick en promenad och levde farligt på E4:an, haha.

Idag har jag sett fotboll på Bergvallen med Annicka och Jenny. Nysätra vann och självaste Sara gjorde mål för andra matchen i rad. Förstår inte vart världen är på väg, tror inte ens Sara vet! Sen på kvällen blev det promenad, snack och godisköp med Annicka innan jag tog bussen tillbaks till stan igen. Riktigt bra helg har det varit!



Taggaråå!

Idag har jag jobbat och sedan städade jag lägenheten eftersom jag får finbesök imorgon = Annicka ska sova hos mig. Vill ju inte att hon ska behöva simma bland dammråttorna, typ så illa var det, haha. Imorgon jobbar jag 10-20 och sedan ska jag hem och fixa mig snabbt ( ja, jag kan faktiskt vara snabb) och sedan blir det förfest hos Angelica med några tjejor. Sen drar vi vidare till Sommardroskan vilket ska bli kul eftersom det var ett bra tag sen jag var på krogen nu!

Resten av helgen är lite oplanerad men har ryktats om att det är fest i Deas stuga i Täfteå så lutar mot det iallafall!


Släktträff

I fredags var jag som sagt med Sara och Annicka. Vi hängde lite hos Annicka och sen cruisade vi runt i Ånäset och Robertsfors, det var minst sagt dött! Resten av helgen har jag varit på släktträff och det var riktigt trevligt. Och imorgon blir det shopping med lillasyster!


Lekte lekar på Bettnäs!


Jag ägde på säckhoppning, såklart.

Charader.





Amanda och Pella.

Hela släkten Örtegren.

Kusiner och tremeningar.


*vrider ur handduken som legat ute i spöregnet hela natten*


Helgplanering

Hejhej! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att fara på Usm och träna en timme och gå på Core. Hade egentligen tänkt fara på krogen ikväll men eftersom min dricka är slut och jag förmodligen ska på krogen nästa helg så tror jag att jag skippar det ikväll. Blir istället att hänga med Annicka in the big town Ånäset, hehe. Ska på släktträff i Norrmjöle Lördag-Söndag också så det ska bli trevligt!



Bästa!


Träning

Ikväll var jag och tränade med Ida och Anki, var ett tag sen sist måste jag erkänna. Men det gick som det alltid brukar.. 1 timmas träning och 1,5 timmas prat blev det. Men trevligt hade vi iallafall! Träffade Alex från gamla klassen också!



Saknar er flickor, vi måste styra återträff snarast!


P&L

Första augusti idag, så då var den här sommaren över... Känns så iallafall. Tänkte bjuda på lite bilder från en av sommarens höjdpunkter - PEACE AND LOVE!
































































Jäklar vad bilder det blev. Men sjukt roligt hade vi!!


RSS 2.0