Helgen

Ja, jag har faktiskt tänkt börja blogga igen när jag har fått tillbaks mitt liv, dvs. när allt plugg är klart. Nu är det bara nationella i matte c kvar som jag ska göra imorgon eftersom jag "missade" det i tisdags. Sen blir det även hårdplugg på körkortsteorin som ska skrivas inom en snar framtid. Börjar se ett ljus i tunneln iallafall. Kommer vara världens lyckligaste på studenten! 

Helgen har varit väldigt lyckat och Annicka har varit min inneboende under hela helgen. I fredags vart det lokalfest med lite röbäcksfolk och sen gick vi även runt på stan en del. När jag och Annicka vaknade morgonen efter var vi världens segaste men tog oss upp sen började vi gå runt till olika bensinmackar för att kolla om de kunde laga pukteringen på Annickas cykel men det kunde de inte. Lite kul att jag kom på efter att vi hade gått runt en massa att det faktiskt är en cykelverkstad bakom mitt hus, haha.

Sen for vi på brännbollsyran och kikade på finalen. Hur spännande som helst och det slutade med att rätt lag vann med 1 poäng! Det var riktigt kul att se faktiskt. Sen for vi hem för att börja fixa oss inför kvällen, vi var liiite sega så vi höll nästan på att missa förfesten, haha. Efter lite förfestande så for vi vidare till Corona och och det var så sjukt mycket folk. Snackade med en vakt och han sa att det var 1500 personer där! Det var helt galet när Promoe spelade och jag och Annicka blev typ ihjälklämda när vi stod längst fram. Men vi var iallafall smarta och höll oss lite längre bak i publiken resten av kvällen. Det blev en massa dans och det var verkligen galet bra stämning! Lätt den bästa utekvällen någonsin!

Sen skulle vi vidare på efterfest med några men det visade sig inte vara någon vidare efterfest eftersom folk hade somnat. Men vi satt iallafall och snackade några timmar (?) och det var väldans trevligt det med! Slutade med att vi blev utskickade av tjejen som bodde där och vi fick börja vandra från Teg till Haga. Rätt mysigt att gå hem faktiskt, var redan ljust ute och jätteskön temperatur, fick värsta sommarkänslorna!

Underbart bra kväll fast den inte riktigt slutade som vi ville..


Plugg!

Idag har jag suttit på skolan och pluggat från 9.30 till 21.30, alltså 12 timmar! Dessutom hade jag inte ens lektioner idag utan var egentligen ledig. Har så sjukt mycket plugg som ska vara klart innan nästa Fredag så att det knappt känns värt att gå hem, borde nästan bosätta mig på skolan tills allt är klart. Men bara att kämpa in i det sista nu sen äre inte länge kvar tills man är friiiii!


Lukas

Satt och tittade igenom gamla bilder vilket inte är så ovanligt att jag gör. Hittade en del gamla bilder på Lukas, han var verkligen världens sötaste! Eller som jag sa en gång när jag var mindre "Lukas var så söt när han var liten, vi borde inte gett han så mycket mat" :)













Fredag

Idag så hade vi vår presentation om vårt UF-företag för ettorna och tvåorna och det gick bara bra faktiskt. Lite synd att vi var sist så vi fick sitta och vänta på de andras presentationer i 2 timmar så när det väl var vår tur så var vi inte så taggade längre. Vi smörade på bra och bjöd alla på godis iallafall, la även in en bild på lärarna på presentationen, vet dock inte om det gav några pluspoäng.. ;


Haha älskar Thorstens min!

Efter skolan gick jag och Ida till USM för att träffa Anki och gymma. Men det gick som det alltid gick, vi tränar typ en kvart sen sitter vi och snackar.. Men ska bli ändring på det, vi har bokat Body pump pass till imorgon och det lär bli jobbigt. Sen hade vi (+Kicki och Sanna om de är på) tänkt grilla imornkväll och sen dra på Krogenkrogen, blir säkert asbra! Har dock jour på Frasses i helgen så om jag måste jobba så förstörs mina planer en aning.  


Onsdag

Vad hände egentligen med vädret idag? Först typ regn och hagel sen snö, sen regn, och nu är det typ soligt? Märks verkligen inte att det är maj..

Iallafall, hade två lektioner på skolan idag innan jag gick ner på stan och mötte upp Annicka och hennes klasskompis. Vi gick runt lite på stan och gick sen på Mcdonalds och åt. Jennifer for hem och jag och Annicka satt kvar och babblade en massa, alltid lika trevligt!

La mig och sov när jag kom hem eftersom jag bara hade sovit 4 timmar inatt men vaknade ganska snabbt av Saras telefonterror.. Men var trevligt det med.



Bara för att du är så söt! ♥


Tisdag

Idag fyller den här bloggen ett år! haha.

Eftersom jag har varit ledig idag så sov jag rätt länge. Sen gick jag ner på stan för att leta skor till studenten osv. Hittade ett par klackar som jag ska ha på balen och studentskivan och ett par ballerinaskor att ha på studentdagen, är supernöjd! Köpte även ett par jeans och en tröja, kommer inte ens ihåg när jag köpte ett par jeans sist. Hade egentligen tänkt fara och träna ikväll men jag råkade istället somna med träningskläderna på, bra Matilda!



Pictures remind us all of what we used to be


Dig själv för omkring ett år sedan


Din bästa vän


Du som busig


Du som fotograf


En bild som du aldrig visat


En dag du minns


En konstig bild


En bild som väcker känslor


En plats du saknar


Någon du litar på


Någon du saknar


Någon som betyder mycket


Någon du tycker är snäll


Något du vill ha


Något som är viktigt för dig


Dig själv nyligen


Dig själv för längesen


RSS 2.0