25 april

Har haft rätt mycket i huvudet idag, ta beslut har aldrig varit min starka sida. Tur att jag har Sara, mamma och pappa att bolla med även fast man inte alltid blir så mycket klokare. Det enda jag vet är att jag vill ha en förändring och jag vill ha det nu. Aja, ingen som fattar vad jag svamlar om.

Imorgon blir det att fara och träna med Anki redan klockan 10. Vi ska testa ett nytt pass så det blir spännande att se om det är kul. Sedan blir det hem och duscha och sedan träffa Ida och Kicki på stan, var ett tag sen!



Lite grillning






Påskafton

Har varit och ätit påsklunch med släkten, trevligt och gott framförallt. Nu tänkte jag snart börja röra mig mot Ålidhem för att grilla med Annicka, Jenny, Linnéa mfl. Blir spännande att se om jag hittar dit!







Dagens sms

"Vi garanterar en kraftig viktminskning inom 5-10 dagar. För endast 295 kronor + frakt får du 50 cl magiskt vatten från en älv i norra Sverige med fantastiska egenskaper. Missa inte detta tillfälle, över 40 000 personer har redan provat med enastående resultat. Ring Skellefteå kommun för beställning. Ge bort detta i påsk så får du även detta rim gratis: Älven ligger öppen och vit, gömmer en liten skitparasit. Vårvinden biter, västerbottningen sitter och skiter. GLAD PÅSK!"

18 april

Har varit på jobbet och tömt och frostat av frysar i 3 timmar, känner typ inte ens min rygg längre men det var värt lite extrapengar. Lukas sover här ikväll eftersom han har halkbanan imorgon och det är ju alltid trevligt med sällskap. Morgondagen tänkte jag ägna åt att rensa bort lite kläder, kan liksom inte förneka längre att mina hyllor i garderoben har rasat tre gånger nu och att min byrå är proppfull...


Five

Hemma igen efter 10 timmars jobb, skönt. Har dessutom haft huvudvärk till och från hela dagen, kanske har mig själv att skylla för det men. Gårdagen bestod iallafall av jobb, after work på Taormina, for sedan hem och fixade mig innan jag for till Christina där vi satt och pratade och drack lite. Blev sedan Five och det var faktiskt riktigt trevligt!


I am number four

Imorgon blir det Skellefteå och umgås med Sara. Typ shopping, systemet, äta och bio låter bra i mina öron!


11 april

Var på stan idag med Annicka, mycket trevligt och fint väder var det också! Fick med mig ett par nya converse hem eftersom mina gamla konstigt nog inte är så vita längre. Nu tänkte jag vara lite hurtig och fixa middag innan det blir att fara på Step up dance och sedan Core som Anki tänkte joina också.



Camel park












Hotel










4 april

Har varit ganska tyst här ett tag, beror väl mest på att jag jobbar en himla massa och denna vecka är inget undantag. Annars då? Känner mig allmänt taggad på livet faktiskt. Kan ha att göra med att vintern är påväg att ge upp, att jag ser fram emot sommaren jättemycket eller att jag har fått lite klarhet över vad jag vill syssla med dom närmaste åren. Glad är jag iallafall.




RSS 2.0