Min Tisdag.

08.00-11.00 Häng på sjukhuset. Såklart hade läkaren försovit sig bara för att jag hade pallrat mig upp onödigt tidigt.. Hade en såndär läkarkandidattid dessutom när man får träffa läkarkandidat, specialistläkare och sen läkarkandidat igen + hela dennes klass som ställer frågor. Förvånansvärt underhållande faktiskt. 
 
12.00-23.15 Jobb. Långpass med bara några få timmars sömn i kroppen, say no more.
 
GODNATT.
 

COOP-FEST

Hade så jäkla kul på personalfesten igår, kan bara än en gång konstatera att jag har världens bästa arbetskamrater. På riktigt. Sjukt god grillbuffe fick vi också! Idag har jag jobbat några timmar och ska snart se Twilight med Erik, taggad!
 

One day baby, we'll be old. And think of all the stories that we could have told.

Idag har jag vart ledig och har mest tvättat och städat, alltid skönt att ha det bortgjort. Sen kom Linnéa och Amanda förbi så vi har bakat chokladmuffins och lingon- och filmjölksbröd, vart riktigt bra! Har vart ute och gått en dryg timme nu på kvällskvisten också vilket var riktigt skönt. Imorgon blir det jobb 6-16 sedan "förfest" hos Karolina innan firmafesten som sagt, taggelitagg.
 

What I got I have earned. What I'm not I have learned.

 
Lite från förra helgens festligheter. I helgen vankas det personalfest på Droskan och troligtvis bio (Twilight aah!) utöver att jag jobbar då. Känns lovande!

We got time, but that ain't much. We can't wait till tomorrow.

Har varit skönt att vara ledig idag efter att ha jobbat sex dagar i sträck, inklusive en inventering (dödens dag..). Jag har mest tvättat och städat idag, varit med Erik på Expo och köpt nödvändigheter (enligt mig hehe) och blev en spontanmiddag med Annicka på Allstar också, supertrevligt och lyxigt såhär mitt i veckan. Nu ska jag snart fara och svettas på ännu en innebandyträning!
 

RSS 2.0