Lite från i lördags!











Just chillin'





21 juni

Haft match ikväll. Det stod 0-0 i paus och ändå förlorar vi med 0-6, vad hände där? Haha. Vi behöver fortfarande spelare så om någon skulle vara det minsta sugen så är det bara att komma.

Och till den stora frågan; Vad händer på midsommar?


Skolavslutning

Idag gick bästa syrran ut nian!





Kvällssol


13 juni

Dagens irritationsmoment 1: Byggarbetarna som står just utanför mitt köksfönster, kan inte diska eller laga mat utan att känna mig minst sagt utstirrad.

Dagens irritationsmoment 2: Finns det bittrare människor än dom som jobbar på TV- och radiotjänst? Tror icket det.



Nu ska jag packa lite och sedan ta bussen till Flarken!

9 juni

Har spenderat ännu en dag med att inhandla saker till lägenheten för att sedan överlåta själva ihopskruvandet av möbler till mamma och Lukas, bra arbetsfördelning där. Var även en sväng och kollade på balen med Kicki, alla (nästan) var så himla fina!

Men allra finast var såklart...:



Ny läggan

Sitter i nya lägenheten med världens segaste mobila bredband, jag går liksom i väg och diskar medan jag väntar på att sidorna ska laddas. Måste styras upp. Måste även sätta upp en brevlåda märkte jag eftersom jag för tillfället plockar upp min post från trapphusgolvet, haha. Annars så funkar det mesta bara fint, har en del saker till som behöver fixas bara.

Idag har jag varit några timmar på stan med Amanda, bakat, gått en promenad och pratat med Annicka och varit på fotbollsträning. Älska fotboll. Match imorgon också, såå taggad!

RSS 2.0