Mera stugan




Fredag

Idag jobbade jag 9-17, sen hem ett tag för att sedan träffa Annicka på stan. Vi gick en sväng på Gina Tricot, åt på Max och sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men slutade med att vi tog bussen till Ålidhem för att se några fotbollsmatcher som "Rehnen" skulle döma. Skönt med en lugn fredagkväll, jobb imorgon klockan 7 igen!




Stugan

Tänka sig att jag hade en ledig dag igår så passade på att fara ut till stugan, vara hemma i Flarken, träffa Sara och provköra nya bilen som pappsen var och köpte igår! Hur skön som helst att köra, lite skillnad från "monster truck-pick up'en" som jag annars kört!



En söt Joshua och en Matilda med väldigt röda ögon.







WOODSTOCK


































Sammanfattning: Typ bästa helgen någonsin.


Tillbaka till verkligheten

Jobb imorgon 7-16 så borde egentligen sova nu men tänkte bara tala om att jag har haft en AWESOME helg i Skellefteå. Bilder kommer imorgon!


"-Har du nyckel?
-Näe, men det är lugnt. Vi har en nödingång."


Holmön

Min lediga Onsdag spenderade jag ute på Holmön med Ida, Erik, Kicki och Karpen. Hur härligt som helst var det!

Bildbomb kommer här!




















Vi chillar baaah

Blev inget Röbäck ikväll utan for istället till stan och var med Christina och Sanna. Riktigt najs att bara sitta ute och snacka sådana här sköna sommarkvällar!





Nu är du officiellt gubbe!

Idag så fyller världens bästa pappa 50 år!
 



Schtan

Kom nyss hem från en heldag på stan med Sara. Köpte faktiskt ingenting fast jag var på stan hela dagen, tror aldrig det har hänt förut. Sara handlade desto mer eftersom det var en massa saker hon behövde inför hennes resa till Rhodos så jag hjälpte henne med diverse inköp. Behövdes kan jag säga, den tjejen kan inte planera för 5 öre, haha! Nu är jag hemma iallafall och hoppas på att det händer något kul ikväll, lutar mot Röbäck!






Hahaha! Fan vad vi skrattade åt den här bilden! ♥


Skell

Igår klev jag upp klockan 7 och tog bussen till Skellefteå. Blev en heldag på stan och stadsfesten med Annicka. Vi hann äta på både Frasses, oxfilérulle på stan, sockervadd, glass och godis. Tjockisvarning! Blev även lite karusellåkning och shopping. Trevligt hade vi iallafall!








Jobb

Idag har jag jobbat 11-22.15, över 11 timmar alltså. Jobbar likadant imorgon.. Och på Torsdag. Och så jobbar jag kväll på Fredag. Vilket liv man har alltså, haha.

Är väldigt trött så nu blir det sängen iallafall, natti!


Om någon skulle vara sugen på att ta en sista minuten-resa någonstans så är jag vääääldigt på! Ville bara säga det.


Today

Idag har jag:

  • Chillat hemma i Flarken
  • Hämtat ut mitt körkort i Robertsfors, yey!
  • Hunnit träffa Annicka en snabbis och snackat massa skit 
  • Träffat Sara en supersnabbis innan hon for med bussen
  • Ätit med Ida och Christina på McDonalds och sedan sett Eclipse på bio. Riktigt bra var den!

Bra dag helt enkelt!



I´m hooome!

Sådärja, då var man hemma från Borlänge då. Eller kom rättare sagt hem klockan 13 men har inte orkat göra något så ansträngande som att skriva ett blogginlägg. Veckan har iallafall varit mycket bra och jag ångrade inte en sekund att jag for fast jag sa "aldrig mer" efter förra årets festival.

Det har varit sjukt varmt under veckan men vi gjorde vårt bästa för att hitta lite skugga. Det är inte alltför kul att vakna klockan 7 på morgonen av att tältet har förvandlats till en bastu när det känns som att det var nyss man somnade och gärna hade sovit några timmar till. Vaknade även en morgon av att jag var kissnödig så in i Norden och upptäcker då att någon har virat typ en rulle silvertejp runt mitt lås till tältet, haha!

Vårt camp ägde och konserterna var bra. Melissa Horn och The Kooks var nog höjdpunkterna även fast det var väldigt bra stämning under Jay-Z´s spelning också.


Bild från när Jay-Z spelade!


RSS 2.0