Mitt 2011

Har året varit bra? Ja, absolut. Är nöjd med att jag har rest relativt mycket, träffat mycket nya människor och även lärt känna mig själv bättre.

 

Höll du några utav dina nyårslöften? Japp. Hade bland annat att jag skulle besöka minst ett nytt land vilket jag har gjort och att jag skulle ta tag i träningen igen vilket jag gjorde när jag började spela i korpen. Vilket är något av det roligaste jag gjort! Sedan hade jag något nyårslöfte om att jag skulle laga en ny matträtt varje vecka vilket inte har gått så bra, haha.. Har sett ut mer som tacos, tacos, tacos, kycklinggryta, tacos, tacos, hamburgare...

 

Tror du 2012 kommer bli lika bra? Ja, det tror jag. Varför inte liksom?

 

Har du förlorat någon kompis detta året? Näe, inte direkt. Har glidit ifrån vissa men även lärt känna en massa nya människor.

 

Vad kommer du sakna från 2011? Alla fantastiska människor jag lärde känna på guideskolan. Man kom folk extremt nära på så kort tid pga att vi bodde tillsammans och allt vi gick igenom.

 

 

Nämn några positiva saker från 2011? Att jag började spela fotboll/innebandy i korpen, att vi har fått bättre sammanhållning på jobbet, att dom resor jag har varit på har gett mig väldigt mycket.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Resor, helt klart. Sen har jag lagt väldigt mycket pengar på att köpa möbler och inreda min lägenhet. Men det har varit värt allt.

 

Finns det någonting du ångrar med 2011? Kan inte komma på något på rak arm. Ångrar nästan alltid mer saker jag inte gjorde än saker jag har gjort. Så det skulle isåfall vara att jag ångrar att jag inte vågade mer.

 

Bästa köpet? Ehm, min säng? Hela guideskolepaketet och min cykel (som jag fick, hihi.)

 

Blev du kär i år? Nepp, inte det minsta!

 

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 11/11-11 dagen vi for iväg till guideskolan.

 

Vilka länder besökte du? Gran Canaria (Spanien), Finland, Turkiet, Spanien och Andorra.

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja. Gör man väl alltid.

 

 

Har du varit sjuk eller skadat dig? Näe, inget allvarligt åtminstone. Sen har väl min egen klantighet orsakat en del skador.. Alla otaliga gånger jag lyckats skära mig för att inte tala om den gången jag skulle snabbraka benen på fyllan under Trästock. Fyfan haha... Lyckades även ramla ut från en buss i Turkiet och få bulor på både armar och ben.

 

Hur tillbringade du julen? Större delen av dagen spenderade jag på jobbet men for hem till Flarken framåt kvällen och öppnade paket och umgicks med familjen.

 

Bästa kyssen år 2011? Haha.. Får väl säga den där snubben på Gran Canaria som jag inte minns namnet på. Romantiskt eller hur?


SÅ BRA


Julhelgen

Julafton; spenderades först och främst på jobbet innan det blev Flarken och julmys med familjen. Fick träffa bror också som bara är hemma en gång per år.
Juldagen; tog bussen till stan och så blev det utgång på kvällen. Förfest på Ålidhem och sen var meningen att vi skulle på Allstar men hamnade istället på Five. Hade skitkul hela kvällen så jag klagar då inte!
Två suddiga från gårdagen

22 december

Känns riktigt kul att vara tillbaka på jobbet igen, kan nog vara bra att fara iväg göra annat ett tag för då uppskattar man allt så mycket mer när man kommer tillbaka. Efter jobbet for jag till mormor och umgicks med familjen och delar av släkten och sedan blev det lite spontant innebandylir såhär på kvällen med laget och ett annat korpenlag, känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon efter att inte ha spelat nått på 1,5 månad!

När vi raftade i Andorra!

SAKNAR

Saknar så att det gör ont men är tacksam över att jag har fått träffa alla dessa underbara människor.
Service & Co. Guideskole Nov/Dec -11. Oförglömligt!

Last day

Gråtfest..

Gick förbi Texas en allra sista gång


Lagfest

Lagfest igår. Så jäkla kul, var inte hemma förns halv fyra tror jag!


Hemma

Då var man hemma igen då.. Känns tomt, tråkigt och allmänt konstigt faktiskt. Befinner mig i Flarken just nu men imorgon blir det en sväng till Skell för att julklappsshoppa lite med Sara för att sedan fara tillbaka igen för lite flarkenmys. På Lördag ska jag till Umeå för att fira mina kusiner som har fyllt år och på kvällen är det lagfest. Taggelitagg! Söndagen lär jag tvätta, handla och tagga för en minst sagt hektisk arbetsvecka!

Det är över nuuuu!

Om ni undrar över den uteblivna uppdateringen så kan jag berätta att min dator totalkraschade för någon dag sedan precis lagom tills alla examensarbeten skulle vara klara... Var bara att börja om från början, sådär lagom kul.. Menmen.

Igår så hade vi samtal med en jobbkonsulent och sen var jag på min första arbetsintervju någonsin faktiskt, hos Fritidsresor. Hoppas på att det gick bra, vill så gärna jobba där! Annars så har vi haft tre olika examen inom loppet av ett halvt dygn. Kan inte beskriva vilken press det har varit men nu är det över, klart, finito! Nu är vi färdiga reseledare hela bunten och det ska såklart firas nu i dagarna två. Texas baby!



"Z Your Travel"

Idag har vi fått starta upp en ungdomsresebyrå och fått en hel massa uppgifter vi skulle lösa under dagen. Var tjugonde minut heela dagen skulle man kolla sin postlåda och så var det hela tiden nya uppgifter till hela gruppen eller till olika personer beroende på vilken position man hade. Jag som var PR-ansvarig fick bland annat möta en sjukt jobbig "journalist" som hade skrivit en starkt kritisk artikel om vårt företag. Stod bland annat att ungdomar blir pressade och dricka på ungdomsresor, att dom blir lurade, att guiderna inte håller vad dom lovar osv osv. Så var bara att argumentera på bästa sätt i tio minuter och hoppas på att det blev bra. Dagen avslutades sedan med en stor mässa där varje företag hade en egen monter där man skulle presentera sitt företag på bästa sätt. Vi vann även pris för bästa facebook-sida vilket känns skitkul, så om någon har fått en inbjudan till våran grupp idag så vet ni vad det handlar om, hehe.

Annars så kan jag berätta att jag har sjuuukaste träningsvärken i varje centimeter av min kropp. Igår och i förrgår hade vi danslektioner med Tobias Karlsson från Let's Dance vilket var sjukt roligt men jobbigt. Fick seriöst träningsvärk i höfterna efter alla samba och allt vad det var. Efter dansen igår så drog vi ihop ett gäng och spelade fotboll också, askul! Och inte blev det bättre att vi hade TVÅ pass G-fit idag, fyfan. Men behövs garanterat eftersom vi typ lever på McDonalds här nere, haha.



2 december

Såå, vad har hänt sen sist jag skrev? En himla massa såklart. Hade examen i välkomstmöte idag, gick väl bra hoppas jag men lite drygt bara att vi inte får veta betyget förns imorgon kväll.

Våran kvällslektion idag var lite speciell.. Vi blev uppdelade i grupper och fick sedan gå ner i ett mörkt källarrum. Därinne börjar det blixtra, det är en massa personer som skriker, barn som låter, hundar som skäller, ambulanser som låter osv osv. Alla grips lite smått av panik och börjar skrika att vi borde göra något men det är omöjligt eftersom det är kolsvart därinne så vi bestämmer oss istället för att hålla ihop gruppen. Det visade sig att vi hade gjort helt rätt och inte bara sprungit omkring där i mörkret. Allt detta gör dom för att "kolla hur vi reagerar". Skitkul och nyttigt tycker jag!


På Camp Nou. Om fyra dagar sitter vi där och ser en Champions League match. Stort!


RSS 2.0