.

Jobbar kväll på Frasses hela helgen, är så otaggad man kan bli. Känner att jag måste rycka upp mej men d är svårt. Har mycket planerat till veckan så då har jag nått att göra iaf.

Har aldrig känt mej så ensam som nu.

.

Är i Flarken nu om någon undrade. Hade tänkt vara här hela lovet, pallar inte vara i min lägenhet längre. Allt påminner om dej, verkligen allt..

.

Jag skulle kunna göra en lång jävla lista för allt som har betytt något för mej det senaste året. Men då skulle den bara innehålla saker Vi gjort tillsammans, allt vi gått igenom, mitt liv i nästan ett år, det var vad du var. Allt har med dej att göra, jag har tillbringat all tid med dej och offrat allt. Och det här är vad jag får tillbaka?

Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vet inte ens vem jag är utan dej. Jag kommer nästan inte ihåg nånting av hur allt var innan jag träffade dej. Hur levde jag då, vad levde jag för?

Fattar fortfarande ingenting, hur kunde det bli såhär?

En jävla massa frågor utan svar är allt jag har kvar. Hoppas du mår lika dåligt som jag gör.

.

trodde aldrig att jag skulle må så dåligt.. hoppas du fattar vad du gjort, och att du bryr dej för en gångs skull.


ville inte att det skulle sluta såhär. fanfanfan.

.

Jag hatar dej!!


Klagoinlägg.

Nu är jag sjukt less på att vara sjuk. Spydde hela natten och morgonen så jag har inte sovit något och sen fick jag så ont i kroppen att jag inte kunde röra mej och 39 gradersfeber. Känner mig som en svettig flodhäst, mysigt värre. Och Johan vill såklart inte träffa mej för han vill inte bli sjuk. Kul att Sara är positiv och säger att jag har svininfluensan också :p. Åh vad drygt!

/ =(


RSS 2.0