!

Ska försöka att inte låta som en fjortis men.. NEW MOON ÄR SÅ JÄÄÄVLA BRA OCH JAG ÄR KÄR I BÅDE EDWARD OCH JACOB!!! ;D


^^

Imorgon ska jag.. tadaaa TRÄNA! Har inte gjort det på flera år typ, haha kommer sluta bra. Ska gymma och gå på Stepdance med Ida och Anki. Om det är kul och jag inte dör av träningsvärken så kanskekanske jag köper ett gymkort sen. Jag har sagt att jag ska göra det i över ett år nu men vem vet, plötsligt händer det. ;)

På torsdag ska jag äntligen fara och se New moon! Hoppas den är lika bra som jag tror. =)


På stan med sara..

I lördags var jag och Sara på stan för att shoppa. Sara var astaggad innan och hade tänkt köpa massa julklappar och kläder och jag skulle inte köpa nånting. Det slutade med att jag köpte en massa och Sara kom hem med tre par trosor och blev typ 100 kr fattigare! Haha ;D Sen lekte Sara paparazzi och skulle ta massa kort medans vi gick på stan, typ på folk som gick förbi och på "snygga" killar.. Sen åkte vi lite bil och tog ännu mer kort, typ posade i alla rödljus, det var kul iaf! =)

    
   

japp

Igår beställde jag min studentmössa, har insett att det faktiskt inte är så länge kvar. =) Egentligen så vet jag inte om studenten är så mycket att tagga numera, taggad på att bli arbetslös liksom. Kommer sakna klassen väldigt mycket också, känner på mej att det inte kommer bli att vi ses så mycket vilket är synd. Det blir iaf skönt att kunna göra vad man vill, frågan är ju bara vad jag vill göra. ;p Det löser sig. =)

Helgen ser iaf ut att bli lugn, efter tre helger på krogen så kanske det behövs. Fredagen blir nog att spendera hemma med föräldrarna framför Idol, om inte nån trevlig prick i Robertsfors kommun vill hitta på nått! ;) Lördag blir det stan och shopping med Sara, sen ska jag jobba kväll på Frasses både Lördag och Söndag..



Jag saknar sommaren så himla mycket just nu och vintern har inte ens börjat..
Tagga sommar 2010! :D


Erik Hassle.

We all must go through it sometime
You were not the first, you know
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make it

Det fanns en tid då jag var lycklig..

Jag borde inte skriva det här inlägget men jag gör det ändå. Patetisk som jag är.

6 December 2008, den kvällen då allt började. Då det blev vi. Allt var så nytt och spännande, jag var den lyckligaste flickan i världen och jag såg bara dej, det fanns inget annat. Jag hade aldrig träffat en snällare person, så oskyldig och så jävla söt. Ju mer jag lärde känna dej, ju mer tyckte jag om dej, du var helt enkelt perfekt. Vi har så många fina minnen tillsammans, du verkar ju redan ha glömt allt men det kommer jag aldrig göra. Kreta, alla lokalfester, Peace and Love, filmkvällar, nyår, alla gånger vi har gått till Ica tillsammans, Borgafjäll, alla nätter du sovit i min lägenhet, den här sommaren, alla gånger vi tjaffsat och blivit sams igen, att bara sitta och snacka med dej, jag saknar allt så jävla mycket. Jag borde ha gått vidare, det har ändå gått över tre veckor men och andra sidan så var det bara en månad sen som du var mitt allt. Jag tog så mycket för givet, det kändes som att det alltid skulle vara vi.

Det finns bra och dåliga dagar, idag är en dålig dag. När jag ser röbäcksbussarna på Vasaplan så tänker jag på dej, när jag ser dom jävla riskakorna i mitt skafferi så tänker jag på dej och när jag idag öppnade fönstret så tänkte jag på alla dom gånger jag har kastat ut nyckeln till dej. Ibland vill jag bara radera allt ur minnet för att kunna koncentrera mej på något annat. Det går såklart inte, du betydde så himla mycket. Jag har aldrig kunnat vara mej själv på det sättet som jag var med dej, ingen har förstått mej så bra som du gjorde och alla gånger du har tröstat mej när jag har varit ledsen, vem ska göra det nu?

Men jag kommer aldrig sluta fråga mej varför? Kommer säkert inte få något svar på det heller. Hur kunde du förändras på det sättet som du gjorde, vad var det som gjorde att du inte gillade mej längre, hur kunde du göra så mot mej, hur tänkte du då och hur tänker du om mej nu? Det känns så himla konstigt att bara efter några veckor så är det som att vi inte känner varann, när du var den personen som kände mej bäst innan, som vet allt om mej. Du betydde för mycket för att försvinna ur mitt liv helt, du var ändå en del av mej.

Hur dåligt jag än har mått efter att det tog slut så är det nog i slutändan värt det. Du har lärt mej så mycket om livet och gjort mej till en bättre människa. Jag hoppas och tror att allt har en mening, det skulle tydligen inte vara vi.


Less.

Lesslessless, finns inget jag inte är less på och det finns inget jag ser fram emot heller. Orkar bara inte allt som händer just nu. Skulle gärna flytta 1000 mil härifrån, börja om på nytt och glömma allt som varit.

.

Konstig kväll igår.. Först Röbäck sen Cover club. Mycket folk man kände, folk man inte sett på länge men också folk man inte ville träffa.

  • Varför dissar du mej när det var du som sa att vi skulle vara kompisar? Du säger att du bryr dej, jo tjena.. Varför fara till krogen och sura en hel kväll, förstår mej inte på dej. People change..
  • Har också insett vilka idioter det finns, t ex de som far till krogen för att hitta nån att bråka med. Stanna hemma, tack.
  • Trevligt med någon som ringer mitt i natten och säger att de vill prata om en bild, haha eller hur. Förstår mej inte på dej heller. =)
  • Jag har insett vad man har vänner till, skulle aldrig klara mej annars.
  • Varför är alla killar idioter och varför tar alla förhållanden slut just nu? Nästan lite komiskt.
  • Sjukt hur mycket som kan förändras på ett år, inget är sej likt. Kan bara tänka mej hur allt kommer se ut om ett år..

Jag är förvirrad.


yess.

Det här är tredje gången jag uppdaterar idag, få inte hjärtattack nu Sara! ;o Jag behöver dej! =)

Det har iaf löst sig med praoen så nu släpptes en 100-kilos sten från mitt hjärta, haha! Nu behöver vi bara styra upp UF-företaget, och Matte C, och körkortsteorin mm. mm. ;s Det löser sig!

Vårt UF-företag heter iaf Hooked up och det tyckte vi var ett kanonbra namn.. =) Men när folk hörde det så tror ALLA att vi har en typ dejtingfirma, inte det vi var ute efter. ;D

Det var allt, avslutar med en finfin bild. :)

Hej Timo, jag vet att du läser! ;)


Tagga!!!

Snart äre Bonde söker fru! ;D hoppas alla kollar! =) haha.


=)

Tänkte berätta lite vad jag har haft för mej dom senaste dagarna och vad som komma skall. ;)

Torsdag;
Jag och Ida var på bio och såg "This is it", filmen om Michael Jacksson. Den dög helt klart men var lite långtråkig. Men jag gillar han iaf. =)

Fredag;
Jag, Ida och Anki for till Kix för att förfesta och se Idol. Det var trevligt värre, synd att Rabih åkte ut bara. När Idol var slut så tog vi bussen till stan för att träffa Sandra och Marre. Vi hittade dom iaf, inne på Max-toan av alla ställen. ;) Sen blev det Cover club, som var stendött! men vi höll ut och vid 12 kom folket! Dansade och hade kul som vanligt, bortsett från vissa detaljer.. :) Men i det stora hela, helt okej kväll! När vi väntade på bussen så träffade vi några speciella typer, synd att dom var tvugna att åka samma buss som oss, haha. Men efter den "mycket trevliga" bussresan så drog vi hem till Daniel och sov.



Lördag;
Blev pizza på Ica som vanligt sen drog vi alla till stan, sådär lagom bakis. Träffade Erik där sen gick vi och letade farsdagspresenter till våra pappor.


Söndag;
Jobbade på Frasses 12-19. Var inte så jättemkt folk, skönt!

Måndag;
Skola som alltid sen for jag, Ida och Sabina till Rebecca för att jobba me UF. UF går bajs för tillfället, men vi löser det haha.

Tisdag;
Jag och Ida var ambitiösa och for på den extra mattelektionen i hopp om att förstå någonting av matte c, synd att jag somnade bara och att Ida ändå inte fattade någonting. ;) Sen hade jag utvecklingsamtal med min extremt flummiga mentor "Torsken", kan inte låta bli att skratta åt han. =) När jag kom hem så råkade jag somna som vanligt, så lär ju inte gå så bra att somna ikväll heller, drygt!

Till helgen blir det Cover club för tredje fredagen i rad, jag har redan börjat tagga. =) Kul att Sanna äntligen har blivit 18 så hon kan följa också. På Lördag blir det stan och bio med Amanda. Vi ska se "2012" och den verkar jättehemsk, tur att jag har Amanda vid min sida för jag skulle dö av rädsla annars. :)


Älsklingsmanda! :*


=)

Cover Club ikv, jag är så taggad! ;D

Äntligen börjar allt kännas mycket bättre, allt ordnar sig liksom. Men varje gång jag har känt såhär så händer det något som får en att må dåligt igen, känns som att man är tillbaks på ruta 1 om och om igen.. Ska sluta tänka på allt som redan har hänt, har gjort det tillräckligt. Life goes on. =)

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

.

Jag känner att jag inte kan lita på någon längre, det är så många som har ljugit för mej nu. Vet inte vad jag ska tro, när alla säger olika så måste det var någon som ljuger.

Jag trodde verkligen inte det här om dej, att en människa kan förändras så mycket trodde jag inte, eller du kanske alltid har dolt ditt rätta jag? Att den människa man älskar mest i hela världen kan bli den man hatar mest trodde jag inte heller. Egentligen borde jag aldrig mer vilja träffa dej, men ändå så vill jag det. Det är så jävla svårt att släppa taget om dej fast jag vet att jag borde.

Saknar verkligen allt som det var förut, saknar en person som inte finns längre.


RSS 2.0